Θέμα: Πλατανιάς – Εργοτέλης στον δρόμο για την Super League

Έχουν απομείνει πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League με δύο Κρητικές ομάδες να διεκδικούν μέχρι το τέλος την δεύτερη θέση που θα τους φέρει μια ανάσα από την επιστροφή τους στην Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου έχει να πάρει ακόμα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι με την Σπάρτη από την “γκάφα” που είχαν κάνει τότε οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι Αήττητο Σπάτων, όπου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Σίγουρα το παιχνίδι “παγίδα” είναι αυτό που καλείται να δώσει την Κυριακή στην έδρα του Απόλλων Λάρισας, ενώ δύσκολο ματς θα είναι αυτό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Από την άλλη ο Πλατανιάς που πραγματοποιεί εξαιρετική και σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, θέλει να συνεχίσει αυτή την πορεία και να διεκδικήσει μέχρι τέλος την δεύτερη θέση.

Βέβαια έχει δύσκολο πρόγραμμα αρχής γενομένης το ματς με την Κέρκυρα που παρότι έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία θα παλέψει με όσες πιθανότητες έχει για την δεύτερη θέση.

Ενώ το ματς “κλειδί” για την δεύτερη θέση θα είναι στην προτελευταία αγωνιστική όπου θα ταξιδέψει για να παίξει με τον Απόλλων Λάρισας.

Το Athleticradio.gr σας παρουσιάζει το συναρπαστικό φινάλε των τελευταίων πέντε αγωνιστικών των δύο ομάδων.

Εργοτέλης: 40 (+2 από το ματς με την Σπάρτη)

Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης
Εργοτέλης – Ηράκλης
Αήττητος Σπάτων – Εργοτέλης
Εργοτέλης – Καραϊσκάκης Άρτας
Δόξα Δράμας – Εργοτέλης

Πλατανιάς: 43

Πλατανιάς – Κέρκυρα
Αιγινιακός – Πλατανιάς
Πλατανιάς – Παναχαϊκή
Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς
Πλατανιάς – Ηρακλής

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook