Νεκρός οπαδός στο παιχνίδι Απόλλων Πόντου – Χανιά

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η Super League 2, αφού στο ματς των Χανίων ένας οπαδός του Απόλλων Πόντου έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στο γήπεδο του Απόλλων Πόντου, αφού ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όταν στο δεύτερο ημίχρονο διαπληκτίστηε με συνοπαδό του για τα πολιτικά πέφτοντας από τις σκάλες στο τσιμέντο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του

«Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό»

Ο άτυχος άνδρας παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ενισχυμένη βοήθεια από το νοσοκομείο της περιοχής έχασε τη ζωή του, με την αστυνομία να ερευνά ήδη την υπόθεση.

Μάλιστα στην συνέντευξη τύπου ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε:  «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό»

Φωτογραφία αρχείου:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook