“Mάχη” με… άρωμα Πλέϊ οφ

Ποδαρικό στην δράση για το 2020 στις Εθνικές κατηγορίες με την αναμέτρηση Παναχαϊκή – Πλατανιάς στο “Παμπελοποννησιακό” σήμερα στις 18.00 για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Ξεκινάει και επίσημα η δράση στο 2020. Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Πλατανιά στην Πάτρα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 στις 18.00 (μετάδοση από Τo ERT Sports),  σε ένα ματς με βαθμολογική σημασία και… άρωμα Πλέϊ οφ (καθώς ο Πλατανιάς  βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς και η Παναχαϊκή στην 7η με 15). 

Την Πέμπτη (2/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας για την σημερινή αναμέτρηση  η οποία ανοίγει την αυλαία για την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους.

Η προπόνηση περιελάμβανε Πρόγραμμα ενεργοποίησης μικρής διάρκειας και πραγματοποιήθηκε στο Βοηθητικό γήπεδο του “Παμπελοποννησιακού” Σταδίου. Ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι ελλιπής, αφού οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει, είναι μόλις 18. 

Στον αντίποδα, ντεμπούτο σε αυτό το ματς στον πάγκο των Πατρινών θα κάνει ο Απόστολος Μακρίδης που αντικατέστησε τον Σπύρο Μπαξεβάνο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Κύπριος προπονητής δεν είχε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Σταμόπουλο να ακολουθεί τις τελευταίες προπονήσεις και να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Η αποστολή είναι η εξής:

Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Σιατραβάνης, Ιντζόγλου, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Πατρώνης, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ρουγκάλας.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Γκάμαρης(Αθηνών). Με Βοηθούς τους Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook