Tα Χανιά περιμένουν…

Στην αναμονή μέχρι να γίνει γνωστό το πότε θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξακολουθούν να βρίσκονται τα Χανιά για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Τα πράγματα δείχνουν σχετικά δύσκολα, διότι θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η επιτροπεία που ελέγχει το Eλληνικό ποδόσφαιρο από τις διεθνείς συνομοσπονδίες δείχνει αντίθετη στο ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Παρ’ όλα αυτά επειδή τα ζητήματα και γενικότερα τα προβλήματα που έχουν προκύψει, είναι πάρα πολλά λόγω του κορονοϊού, είναι σχετικό ότι το κεφάλαιο της αναδιάρθρωσης θα κλείσει “τόσο απλά”.

Κατά συνέπεια, τα Χανιά περιμένουν… Και θα περιμένουν μέχρι να ανακοινωθεί οριστικά η απόφαση προκειμένου να γνωρίζουν την κατηγορία στην οποία θα λάβουν μέρος τη νέα περίοδο.

Ο αγώνας πάντως μέχρι τώρα είναι ήδη μεγάλος, ενώ γενικότερα όσο περνούν οι μέρες και “μεστώνει” η απόφαση που ελήφθη στο ΔΣ την Σούπερ Λιγκ μπορούν να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα για τις όποιες βοήθειες αποδείχτηκε πως δεν είχε η ομάδα των Χανίων, εάν τυχόν ενδεχομένως μπορεί να θεωρηθεί ότι περίμενε να έχει κάποιες τέτοιες.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένα τα Χανιά δεν παρατούν την προσπάθεια, αλλά θα προσπαθήσουν από ‘δω και στο εξής να δουν με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αναδιάρθρωση προκειμένου να γίνει αντιληπτό πάνω απ’ όλα η ανάγκη που έχει προκύψει να διαφοροποιηθεί το όποιο σχέδιο δημιουργήθηκε πέρσι στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αλλαγή στη δομή των κατηγοριών.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook