Στα Χανιά ο Αναστασόπουλος

Τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο ανακοίνωσε η Κρητική ομάδα.

Συνεχίζοντας της ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν, η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε σήμερα (08/09) την απόκτηση του Βαγγέλη Αναστασόπουλου.

O Αναστασόπουλος είναι ακραίος μπακ, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος. Η καρίερα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα του “τριφυλλιού” σε τρία παιχνίδια στο κύπελλο της σεζόν 2013-14, σε μία διοργάνωση που τελικά κατέκτησαν οι “πράσινοι¨. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Super League, στην -τότε- Football League αλλά και στην Γ΄Εθνική, ενώ την περασμένη διετία αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ τόνισε πως ο στόχος των Χανίων παραμένει η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Παρών στην υπογραφή του συμβολαίου του Αναστασόπουλου ήταν και ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ, Γιώργος Τουλουπάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Αναστασόπουλο.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1994 και η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο συμμετείχε τη σεζόν 2013-14 σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου. Ακολούθησε η εμπειρία της Super League στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν με τη Νίκη Βόλου (4 συμμετοχές – 1 γκολ) και μισή σεζόν στη Football League με τη Λαμία.

Για δύο χρονιές φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτης (σε Γ’ Εθνική και Football League) και ακολούθησαν Τρίκαλα και Πανσερραϊκός. Την τελευταία διετία ήταν βασικότατο στέλεχος στον ΟΦ Ιεράπετρας, καταγράφοντας συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 47 συμμετοχές και 3 γκολ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αναστασόπουλου:

Ο 26χρονος ακραίος μπακ στις δηλώσεις του στο chaniafc.gr, μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του παρουσία του τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργου Τουλουπάκη, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω στα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή, για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της ανόδου. Τα λόγια τέλος από εδώ και πέρα, μετά από όλο αυτό που περάσαμε με τον κορωνοϊό, μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook