Super League 2 – Football League: Όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό

Δεδομένο ότι τα δύο πρωταθλήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς για Δεκέμβριο.

Θύματα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί, εξακολουθούν να πέφτουν οι ΠΑΕ της Super League 2 – Football League. Απ’ ό,τι φαίνεται το αίτημα τους για επιστροφή στη δράση έχει απευθυνθεί στις καλένδες…

Παρότι τα πράγματα σίγουρα είναι πολύ δύσκολα στη χώρα λόγω της κατάστασης που έχει επιφέρει ο κορονοϊός, τη Δευτέρα υπήρχε η εντύπωση ότι η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα έδινε την γνωμοδότηση της για το αν θα ξεκινούσαν τα δύο πρωταθλήματα, εντούτοις πλέον είμαστε στην Τετάρτη και δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση, ούτε καν κάποια αίσθηση για το τι θα ακολουθήσει.

Ετσι, είναι δεδομένο ότι τα δύο πρωταθλήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς για Δεκέμβριο.

Το δυσάρεστο είναι ότι παρά την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα, την πίεση που έχει ασκηθεί από όλες τις πλευρές, τις ουκ λίγες επιστολές που έχουν αποσταλεί μεταξύ άλλων και στο γραφείο του πρωθυπουργού, επί της ουσίας, όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό, αν όχι αγνοείται εντελώς το αίτημα των ΠΑΕ που δηλώνουν ότι θέλουν ν’ ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο την Super League 1 και σε κάθε περίπτωση να βρεθούν στα γήπεδα.

Αυτή τη στιγμή δε μπορεί να γραφτεί κάτι παραπάνω, πέραν του γεγονότος ότι απλά αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της πολιτείας, όταν και όποτε αποφασιστεί να έρθει αυτή…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook