Ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η Superleague 2!

Το θέατρο του παραλόγου εξακολουθεί να παίζεται στη Super League 2. Δυστυχώς για τις ομάδες και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος!

Προς απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ στο athlitiko και σε αντιδιαστολή φυσικά με τις αισιόδοξες για μια ακόμα φορά εκτιμήσεις του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου ο οποίος καλύτερα θα είναι να… μασάει από το να μιλάει, το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν θα ξεκινήσει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το γεγονός αυτό είναι απίστευτο, είναι κάτι πραγματικά το οποίο είναι αδύνατο να περιγραφεί με λόγια από τη στιγμή που οι ομάδες ακολουθούν εδώ και σχεδόν ένα μήνα το υγειονομικό πρωτόκολλο και υποβάλλονται κανονικά σε τεστ για τον κορονοϊό!

Με μια πρώτη εντύπωση που υπάρχει, το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει νωρίτερα από την άλλη εβδομάδα, 16 και 17 Ιανουαρίου, ενώ δεδομένο μάλλον θα πρέπει να θεωρείται πλέον ότι οι ομάδες της Super League 2 δεν θα περιληφθούν στο Κύπελλο. Για το τελευταίο βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσω της ΕΠΟ ενδεχομένως, από την άλλη αυτή τη στιγμή το βάρος επικεντρώνεται στην απόφαση που έχει ληφθεί για το πρωτάθλημα, το οποίο σημειώνεται ξανά δεν θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Παρότι υπήρχε η προσδοκία η σεζόν να ξεκίναγε στις 3 Ιανουαρίου.

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook