ΟΦΙ: Πρόβλημα με Αποστολίδη

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦ Ιεράπετρας για το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Super League 2.

Το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι του ΟΦΙ στη Super League 2 πλησιάζει, με το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Διαγόρα Ρόδου να αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους ανθρώπους της ομάδας της Ιεράπετρας.

Στην προπόνηση της Τρίτης προέκυψε πρόβλημα με έναν παίκτη, και πιο συγκεκριμένα με τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος υπέστη ένα τράβηγμα και η ομάδα ελπίζει να μην αποδειχθεί κάτι το σοβαρό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

“Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΙ για την ιστορική πρεμιέρα της ομάδας μας στην Β Εθνική , το Σάββατο στις 14.45 στο Βουζουνεράκειο κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.

Στην χθεσινή προπόνηση της Τρίτης προέκυψε πρόβλημα με τον Γιώργο Αποστολίδη που υπέστη τράβηγμα αλλά ελπίζουμε να μην αποδειχθεί σοβαρό. Το πρόβλημα με τον Σέχου παραμένει.

Κατά τα άλλα όλα εξελίσονται ομαλά, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να προσπαθεί να λύσει τον γρίφο της έναρξης του πρωταθλήματος χωρίς φιλικά.

Μεγάλος απών βέβαια το Σάββατο από το Βουζουνεράκειο ο παίκτης με την σταθερή και καλύτερη απόδοση όλων για τον ΟΦΙ. Ο κόσμος του. Ομως η αύρα του θα συνοδεύει τους παίκτες μας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook