ΟΦΙ: “Ένα όνειρο 50 ετών γίνεται πραγματικότητα”

Ανακοίνωση στην οποία δείχνει πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του στην Super League 2 εξέδωσε ο ΟΦΙ.

Στον ΟΦ Ιεράπετρας περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το παιχνίδι του Σαββάτου (16/01) με τον Διαγόρα, καθώς θα είναι το πρώτο στην ιστορία της ομάδας στην Super League 2 και γενικότερα στην ιστορία της Β’ Εθνικής.

Την μεγάλη ανυπομονησία που επικρατεί στην ομάδα δείχνει η ανακοίνωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως ένα όνειρο 50 ετών γίνεται πραγματικότητα, ενώ επίσης σημειώνεται η απουσία του κόσμου, που τόσο πολύ θα ήθελε η ομάδα κοντά της.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

“Πρεμιέρα στην Β Εθνική για τον ΟΦΙ το Σάββατο 16/1/20121 στις 14.45 στο Βουζουνεράκειο κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.
Ναι ο ΟΦΙ στην Β ΕΘνική. Ναι ένα όνειρο 50 ετών γίνεται πραγματικότητα. Ναι καμαρώνουμε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Ναι κάνουμε σαν επαρχιώτες στην Ομόνοια.

Ξέρουμε ποιοί είμαστε. Δεν έχουμε την ιστορία της Ξάνθης , του Ιωνικού , της Παναχαικής, της Δόξας Δράμας. Εχουμε ίσως το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Είμαστε από την μικρότερη πόλη (και με διαφορά) της κατηγορίας. Είμαστε από το πιό απομακρυσμένο σημείο της κατηγορίας.

Ομως έχουμε περισσότερο κόσμο από πολλές ομάδες μεγαλύτερων πόλεων. Εχουμε την περηφάνεια ότι είμαστε εδώ, στην SL2 μετά από αγώνες καθαρούς , στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας. Αυτές τις λίγες που έγιναν πολλές από την στήριξη του απίστευτου κόσμου μας.

Και έτσι θα συνεχίσουμε. Με τον κόσμο μας βέβαια, τον πιό σημαντικό μας παίκτη, δυστυχώς μακριά μας, λόγω της πανδημίας.

ΟΦΙ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ το Σάββατο στις 14.45 στο Βουζουνεράκειο σε μιά ιστορική πρεμιέρα για τον ΟΦΙ.

Παικταράδες του ΟΦΙ πάμε για την νίκη. Ολη η πόλη θα ήταν το Σάββατο στο Βουζουνεράκειο. Δεν πειράζει. Το Σάββατο όλη η πόλη θα ανασαίνει με τις ανάσες σας την ώρα του αγώνα. Δώστε τα όλα.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook