Βοσνιάδης: “Ήρθε το γκολ και από εκεί και μετά αποδιοργανωθήκαμε”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε μετά την ήττα των Χανίων από τον Εργοτέλη, κάνοντας λόγο για το αμυντικό πρόβλημα που έχει η ομάδα του στις στατικές φάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να δώσουν οι ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το Χανιά – Εργοτέλης 0-1:

“Παίζαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο που παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από άλλες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Αμυνθήκαμε καλά, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, περιμέναμε τις 1-2-3 φάσεις που μπορεί να γίνουν και μέχρι το 65′ είχαμε 5 τελικές. Ξαφνικά ήρθε το γκολ και από εκεί και μετά αποδιοργανωθήκαμε.

Φτάσαμε σε ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, το οποίο μας απογοητεύει αυτή τη στιγμή. Πράγματα τα οποία μπορούσαμε να τα έχουμε πάρει με μία φάση, μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε πάρει. Πρέπει να επαναφέρουμε την ηρεμία μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και η ομάδα να αρχίσει να “περπατάει” γιατί πραγματικά έχει δυνατότητες. Μας προβλημάτισε η εικόνα που δείξαμε μετά το 65′ γιατί δεν μπορούσαμε να πληριάσουμε την εστία του Εργοτέλη. Μέχρι στιγμής ότι γίνεται πίσω το πληρώνουμε.

Έχουμε χάσει 4 βαθμούς από στατικές φάσεις ενώ είναι όλη η ομάδα πίσω και αμύνεται. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το να παίζεις συνέχεια Τετάρτη – Κυριακή δημιουργεί κόπωση και άλλα προβλήματα.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook