Ο Αυγενάκης κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τις ΠΑΕ των SL2 και FL ενόψει αναδιάρθρωσης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τις 32 ομάδες των δύο κατηγοριών.

Σε τηλεδιάσκεψη κάλεσε όλες τις ομάδες της Super League 2 και της Football League ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η τηλεδιάσκεψη θα έχει ως θέμα συζήτησης την επικείμενη αναδιάρθρωση και θα γίνει την Πέμπτη (3/6), στις 11:00, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Λίγκας. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει την αναδιάρθρωση των κατηγοριών με τη συγχώνευση της SL2 και της FL, με τον υφυπουργός Αθλητισμού να έχει ως στόχο να αναλύσει και στις 32 ΠΑΕ το σκεπτικό του, αλλά και το πλάνο για την επόμενη σεζόν στα δύο αυτά επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους ομάδες της SL2, με την αυριανή τηλεδιάσκεψη να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκτός από το θέμα της αναδιάρθρωσης, στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί και η συμμετοχή των ΠΑΕ της Super League 1 στην  SL2, με “ομάδες Β'”, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το παρών αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος της SL1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook