Δυνατό κρητικό ντέρμπι στη Νέα Αλικαρνασσό

Ο ανανεωμένος Ηρόδοτος υποδέχεται τα φορμαρισμένα Χανιά (15:00) για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Ακόμα ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League 2 είναι εκείνο του Ηροδότου με τα Χανιά. Οι δύο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η Ηρόδοτος του Ηλία Φυντάνη πηγαίνει στην αναμέτρηση με νέα πρόσωπα και τους Ασίγκμπα, Ντιέγκο Καπέλ, Λούκας Κρόστα και Σιντικί Αμπουκάρι να βρίσκονται στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Καργιωτάκης, Κίσσας και οι Χριστογιάννης, Γεωργακόπουλος.

Η αποστολή του Ηροδότου: Κόρτσαμ, Καντέ, Ποζατζίδης, Αποστολίδης, Νόνης, Κυριακίδης, Λέτσο, Γκίνη, Μακρυδάκης, Δήμιζας, Σταμπουλίδης, Αρναούτογλου, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αργκιλέσι, Ασίγκμπα, Κρόστα, Σουρνάκης, Μπαρμπόζα, Γκόμεζ, Κάπελ, Αμπουμπακάρι.

Από την άλλη «πλευρά», ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Κάρλος, ενώ εκτός έμειναν και οι Βάρκας, Νικόλης, Καλαϊτζάκης, αλλά και ο Βασιλακάκης.

Αναλυτικά η αποστολή των Χανίων: Κατσιμήτρος, Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Καμαρά, Πατάπης, Κογιέτε, Γαϊτάνης, Τσαμούρης, Ζιούλης, Καψάλης, Παντεκίδης, Μασούρας, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Μυφτάρι, Βασιλόγιαννης, Μπαϊροβιτς, Κόλα, Κολλάς, Παράνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook