Ψυχωμένος ο Ηρόδοτος, ισοπαλία στο φινάλε με τα Χανιά

Συναρπαστικό ήταν το Κρητικό ντέρμπι στην Ν. Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να προηγείται, τα Χανιά να το “γυρίζουν”, αλλά με γκολ στο 90΄ο Αμπουμπακαρί να σκοράρει και να δίνει τον βαθμό στην Ηρακλειώτικη ομάδα κάνοντας το τελικό 2-2 σε ματς για την 19η αγωνιστική της Super League 2,

Πολύ ωραίο ματς διαξήχθη στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού, με τους Ηρόδοτο και Χανιά να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 2-2 για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. 

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Αρναούτογλου (8΄) και Αμπουμπακαρί (90΄), ενώ για τα Χανιά σκόραραν οι Κόλα (48΄) και Ζιούλης (77΄).

Το φιλμ του αγώνα:

9’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Γκόμεζ ο Αρναούτογλου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

16’ Φάουλ του Γκόμεζ προβολή του Κυριακίδη άουτ.

20’ Σέντρα του Κογιέτε ο Τριανταφυλλάκος δεν μπορεί να βρει την μπάλα πέφτοντας υπό την πίεση του Αρναούτογλου.

21’ Σέντρα του Κογιέτε κεφαλιά του Κολλά άουτ.

33’ Γύρισμα του Ποζατζίδη ο Βρεττός πήρε την κεφαλιά αλλά εύκολα μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.

41’ Μεγάλη ευκαιρία από σέντρα του Βασιλόγιαννη ο Κογιέτε παίρνει την κεφαλιά και ο Δήμιζας με το ένα χέρι αποκρούει σε κόρνερ.

48’ ΓΚΟΛ: 1-1. Τα Χανιά ισοφαρίζουν με μακρινό σουτ του Κόλα, που πέρασε στο ματς στο ημίχρονο.
77΄ΓΚΟΛ: 1-2. Ο Τριανταφυλλάκος εκτελεί φάουλ από καλό σημείο από την αριστερή πλευρά, ο Ζιούλης πετάγεται και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Δήμιζα.
90΄ΓΚΟΛ: 2-2 Ο Βρεττός επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, ο Κουτζαβασίλης αποκρούει, ο Κόρτσαμ παίρνει το ριμπάουντ χάνοντας τεράστια ευκαιρία, όμως για καλή του τύχη η μπάλα φτάνει στα πόδια του Αμπουμπακαρί, που εν τέλει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook