“Λύγισε” ο Ηρόδοτος στο “Ελ Πάσο”

Η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού δέχθηκε και τα τρία γκολ της ήττας της με 3-0 από την Καλλιθέα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Δεν τα κατάφερε ο Ηρόδοτος στην Καλλιθέα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Super League 2.

Τα γκολ για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μπήκαν από το 70΄και μετά. Δύο πέτυχε ο Μαρουκάκης (70′, 74΄) και ένα ο Ιωάννου (90+5΄).

Η Καλλιθέα δημιουργούσε ευκαιρίες στην εστία του Δήμιζα σε ένα κακό πρώτο 45λεπτο. Το παιχνίδι συνέχιζε να έχει την ίδια εικόνα με την Καλλιθέα να έχει το πάνω χέρι, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηροδότου, ο οποίος δεν άφηνε χώρους.

Τελικά ο Μαρουκάκης με κεφαλιά στο 70′ έδωσε τη λύση, γράφοντας το 1-0, με τον ίδιο παίκτη στο 74′ με ένα δύσκολο πλασέ να καθαρίζει μέσα σε τέσσερα λεπτά και να διαμορφώνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε στο 95′ ο Ιωάννου που είχε περάσει ως αλλαγή.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Χασεμπένγκοβιτς, Βασιλούδης, Ντιμίτριους, Σαντάνα, Μανθάτης, Μαρουκάκης.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Δήμιζας, Γκόμεζ, Κόρτσαμ, Νόνης, Μακρυδάκης, Καντέ, Μπαρμπόσα, Αργκιλέσι, Ποζατζίδης, Καπέλ, Βρεττός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook