Νέα ήττα και δυσκολεύει η παραμονή για τον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος γνώρισε νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-0 στην έδρα της Επισκοπής και πλέον η υπόθεση παραμονή στην Super League 2 δυσκολεύει.

Η Επισκοπή υποδέχθηκε τον Ηρόδοτο στο ΔΑΚ Γάλλου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα και να θέλουν την επιστροφή στις νίκες.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, δίχως κάτι το αξιοσημείωτο να σημειώνεται. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 26’, όταν ο Νοικοκυράκης έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και έδιωξε με τα πόδια ο Κρόστα.

Ο Ηρόδοτος απάντησε στη συνέχεια, με την κεφαλιά του Καπέλ μετά τη σέντρα του Μακρυδάκη και ο Κρόστα χρειάστηκε να πάρει την… μπουκιά από το στόμα του Νταρζίσιο στο 37’, όταν εκείνος βγήκε τετ α τετ. Ο Νταρζίσιο πήρε το αίμα του πίσω στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από ωραία πάσα του Νοικοκυράκη, έκανε το πλασέ και «έγραψε» το 1-0. Στο 40′ ο Ηρόδοτος έχασε τον Κυριακίδη με τραυματισμό, με τον Χριστογιάννη να περνάει στη θέση του.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Εμπόι να επιχειρεί ένα βολέ και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Κρόστα στο 49’ και στο 53’ τον Ποζατζίδη να προσπαθεί να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά να μην το καταφέρνει. Επισκοπή και Ηρόδοτος δεν είχαν σημαντικές φάσεις από εκεί και πέρα, με τη μόνη που ξεχώρισε να είναι η κεφαλιά του Πολυχρόνη, που έφτασε στην αγκαλιά του Κρόστα.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με την Επισκοπή να πανηγυρίζει τη νίκη με 1-0 και την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Καραγιάννης, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νοικοκυράκης (91′ Sk;ondraw), Σταθόπουλος (55′ Τσάβος), Νταρζίσιο.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Γκόμεζ, Ασίγκμπα, Γ. Μακρυδάκης, Κυριακίδης (40′ λ.τ Χριστογιάννης), Ντιμ Κινζένζο, Γκίνη (62′ Σουρνάκης), Ν. Βρεττός, Καπέλ (62′ Μπαρμπόσα), Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook