Pics | Ηρόδοτος: Πραγματοποιήθηκε o Aγιασμός και παρουσιάστηκαν οι νέοι

Οι δώδεκα νέοι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος έδωσαν το παρών στην “πρώτη” της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού.

Η ενημέρωση από τον Ηρόδοτο αναφέρει: 
“Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, ο Αγιασμός της ομάδας μας εν όψει της νέας ποδοσφαιρική σεζόν.
Τον αγιασμό τέλεσαν οι πατέρες κ.κ. Κωνσταντίνος και Ευθύμιος από την ενορία του Αγίου Νικολάου ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ, ο νέος μας προπονητής Στάθης Σταθόπουλος, οι παίκτες της ομάδας, το τεχνικό τιμ, και φορείς της πόλης.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αντώνης Περυσινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη.
Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου, με ευχές για τον Ηρόδοτο, για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.
Αμέσως μετά ακολούθησε παρουσίαση του προπονητή μας Στάθη Σταθόπουλου αλλά και των μεταγραφικών αποκτημάτων.
Δώδεκα νέοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στον αγιασμό της ομάδας μας, οι οποίοι αποτελούν πλέον μέλη του ρόστερ του Ηροδότου, εν όψει της νέας προσπάθειας που θα πραγματοποιηθεί φέτος.
Μετά τον αγιασμό παρουσιάστηκαν σε κόσμο και Μ.Μ.Ε.
Πρόκειται για τους: Γιώργο Πετσίτη, Χρήστο Ψωμιάδη, Στάθη Λάμπρου, Αντώνη Φουάση, Λούκα Φαλκάο, Γιώργο Σαρρή, Μιχάλη Φράγκο, Παύλο Μαρκή, Γιώργο Φέκκα, Χρήστο Ρέτσο, Σεσόνο, Χρήστο Μπατσή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook