Πλουσής: «Πιστεύω ότι σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι»

Όλα όσα είπε ο Άλκης Πλουσής στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι του Ηροδότου στην Καλαμάτα.

Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε με 2-0 από την Καλαμάτα στην πρεμιέρα της Super League 2, ξεκινώντας με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Ο Άλκης Πλουσής τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν μία δύσκολη πρεμιέρα, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία από τις καλύτερες έδρες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, καθώς θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αν φτιάξουμε κάποια λάθη που έγιναν θα βελτιωθούμε. Να βελτιωθούμε από μέρα σε μέρα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι και θα παλεύουμε για το καλύτερο».

Για την Καλαμάτα, τόνισε: «Σίγουρα η Καλαμάτα εδώ μέσα θα είναι πολύ δυνατή, γιατί έχει και τη στήριξη του κόσμου, είναι παραδοσιακά μία πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι με το ρόστερ που έχει σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook