Video | Ηρόδοτος: «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι τότε τι είναι;»

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος πήρε επίσημα θέση για το πέναλτι που ζήτησε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δημοσιεύοντας το βίντεο με την επίμαχη φάση.

Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΑΚ Γάλλου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να «φωνάζει» για την φάση του 28’, όπου σύμφωνα με την ίδια δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Χαλκιαδάκη από τον Λιούι μέσα στην περιοχή.

Μάλιστα ο Ηρόδοτος δημοσίευσε το βίντεο με την επίμαχη φάση, γράφοντας στην ανάρτησή της: «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι τότε τι είναι;  Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ακυρώνει τη μεγάλη προσπάθεια που καταλαμβάνεται από παίκτες και διοίκηση. Η εικόνα μιλάει από μόνη της!!!»

Τσιριμπής: «Διαιτησίες όπως η σημερινή δεν θα έπρεπε να συμβούν ποτέ ξανά σε ποδοσφαιρικό αγώνα»

Ο Παναγιώτης Τσιριμπής από την πλευρά του, παραχώρησε δήλωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η ομάδα θα αποστείλει το βίντεο ολόκληρου του αγώνα στα αρμόδια όργανα.

Η δήλωση του Π. Τσιριμπή: «Διαιτησίες όπως η σημερινή δεν θα έπρεπε να συμβούν ποτέ ξανά σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα αποστείλουμε το βίντεο ολοκλήρου του αγώνα στα αρμόδια όργανα και ανυπομονούμε να ενημερωθούμε για τη βαθμολογία των συγκεκριμένων διαιτητών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook