Δυσκολεύει το έργο του Ηροδότου για παραμονή στην S.L 2

Ο Ηρόδοτος γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα με 2-1 στη Νέα Αλικαρνασσό και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο του για παραμονή στην κατηγορία.

Στα πρώτα λεπτά η Καλαμάτα είχε περισσότερη τη μπάλα στα πόδια της, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του αγώνα.

Στο 17′ ο Ρόβας έκλεψε τη μπάλα από λάθος στην άμυνα του Ηροδότου, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Γκόλοβιτς να μπλοκάρει.Στο 20′ η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ.

Σέντρα του Λιποράτσε από τα αριστερά, ο Ρόβας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 27′ ο Ηρόδοτος ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζεται».Στο 33′ η Καλαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τάτος εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα βρέθηκε στη μικρή περιοχή, με αναμπουμπούλα πήγε να μπει στα δίχτυα του Ηροδότου, ωστόσο οι αμυντικοί έδιωξαν.

Στο 36′ το παιχνιδι διεκόπη προσωρινά, με τον επόπτη να τραυματίζεται στο κεφάλι και χρειάστηκε η συνδρομή γιατρού για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Στο 42′ ο Τάτος εκτέλεσε ένα φάουλ, βρήκε τον Πασά, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την Καλαμάτα να προηγείται με 0-1.

Με το.. καλημέρα, ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Ντότη από τον Ασίγκμπα, με τον Λεβικανίν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει για τον Ηρόδοτο! Στο 68′ τεράστια ευκαιρία για τον Ηρόδοτο, με τον Λεβιτσανίν να κάνει ένα δυνατό σουτ και τον Ταϊρή με τα ακροδάκτυλα να διώχνει σε κόρνερ!

Στη συνέχεια, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Ηρόδοτο να μην απειλείται από τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στο 82′ έμεινε πίσω στο σκορ, με τον Ρόβα με κεφαλιά να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Ηρόδοτο να γνωρίζει νέα ήττα και να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο για τη παραμονή του στην κατηγορία.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Τζούνιορ Έλιο, Φερνάντεζ, Λεβιτσάνιν, Μασάδο, Ντότης, Φράτροβιτς, Μάρκοβιτς

Καλαμάτα (Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Μόζερ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Πασάς, Ρόβας.

Πηγή: liganews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook