Pics | Αυγενάκης: “O Ηρόδοτος εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες επάξια μια ιστορική περιοχή της πόλης μας”

“Ένα σωματείο στο οποίο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά από την Αλικαρνασσό και όχι μόνο, παράγοντας πλούσιο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό έργο”, τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανάρτηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει:
“ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ
Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ηροδότου, μιας ομάδας που εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες επάξια μια ιστορική περιοχή της πόλης μας.
Ένα σωματείο στο οποίο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά από την Αλικαρνασσό και όχι μόνο, παράγοντας πλούσιο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό έργο.
Περπατήσαμε στο ανακαινισμένο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος», το οποίο μέσα από την ένταξή του στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», αντικαταστάθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητάς του, μετατρέποντάς το ξανά σε ένα λειτουργικό και ασφαλές ποδοσφαιρικό γήπεδο, το οποίο βέβαια φιλοξενεί και άλλες ομάδες της πόλης μας, που δεν έχουν δική τους έδρα.
Ακόμη, μέσα από τη στενή συνεργασία μας με την διοίκηση του Ηροδότου, έχουμε εγκρίνει με δεσμευμένη χρηματοδότηση, επιπλέον έργα στις εγκαταστάσεις της ομάδας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη στήριξή μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook