Video | Οι δηλώσεις Καλογεράκη – Μαναρώλη πριν την αναμέτρηση των Χανίων κόντρα στον Ιωνικό

Δείτε αναλυτικά τόσο τις δηλώσεις του Μανώλη Καλογεράκη, όσο και τις δηλώσεις του Νίκου Μαναρώλη, πριν την αναμέτρηση των Χανίων απέναντι στον Ιωνικό.

Μανώλης Καλογεράκης: “Σίγουρα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Ένα ματς δίχως αύριο για εμάς, καθώς θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Όλες αυτές τις ημέρες που είχαμε και το ρεπό δουλέψαμε πάνω σε αυτά που κάναμε λάθος στην προηγούμενη αναμέτρηση. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση από το προηγούμενο κακό αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από το ματς την Κυριακή. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Είναι δύο ιστορικές και πολύ καλά δουλεμένες ομάδες. Τα παιχνίδια των play offs με τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας δεν είναι ίδια. Στην αναμέτρηση των play offs κάθε λάθος που κάναμε το πληρώσαμε. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτική, να μην κάνουμε λάθη και στις δικές μας ευκαιρίες να σκοράρουμε. Υπάρχει μόνο δημιουργικό άγχος. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να δείξουμε αυτά που έχουμε δουλέψει και αν το καταφέρουμε, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε”.

Νίκος Μαναρώλης: “Αυτό το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του τελικού, καθώς αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολος ο στόχος της ανόδου. Είναι ένα ματς απέναντι σε μία βαριά φανέλα, που έχει ένα καλό προπονητή και που την αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο και περάσαμε δύσκολα. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Τα παιδιά έχουν κατανοήσει και τακτικά αλλά και ψυχολογικά τι χρειάζει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο, με έντονο ψυχισμό, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook