Νέα ήττα που τον “βυθίζει” ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία

Ο Γιούχτας γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά εκτός έδρας από το Αιγάλεω με 1-0.

Ο Γιούχτας δεν τα κατάφερε στο Αιγάλεω, κόντρα στην τοπική ομάδα, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0 για την 7η αγωνιστική των play out. Το μοναδικό τέρμα που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, το πέτυχε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Μπάμπης στο 26′. Πλέον μετά και από αυτή την ήττα τα πράγματα για τον Γιούχτα γίνονται πολύ δύσκολα, καθώς μένει 7 βαθμούς κάτω από τη σωτηρία, ενώ απομένουν ακόμα 3 αγωνιστικές.

Mπέιτε στο live:

ΤΕΛΟΣ! Αιγάλεω-Γιούχτας 1-0!

90′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις.

86’ Αλλαγή για τους Κρητικούς, με τον Γκίνη να αντικαθιστά τον Κωστανάσιο.

84’ Δοκάρι για τον Γιούχτα! Ο Ροβίθης με τακουνάκι βρήκε τον Μπουρσέλη, όπου έκανε το πλασέ απ’ το ύψος της περιοχής με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κυρίτση.

79’ Με δέκα παίκτες μένει η ομάδα μας, καθώς ο Αλεξόπουλος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα έπειτα από σπρώξιμο στον Καρρίκι, εκτός φάσης.

76’ Ο Ροβίθης αντικαθιστά τον Κορνιλάκη, όπως και ο Λιποράσε τον Λώλη.

75’ Ο Νταβιώτης βγαίνει απέναντι απ’ τον Πρινιωτάκη με το πλασέ του να καταλήγει πολύ ψηλά πάνω απ’ την εστία.

70’ Ο Κωστανάσιος μπαίνει με πολύ καλές προϋποθέσεις στην περιοχή, κάνει την σέντρα με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να περνάει εκτός.

64’ Κόρνερ από τον Νοικοκυράκη που φέρνει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω απ’ την εστία.

62’ Ο Stamenkovic από επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή πλασάρει με τον Πρινιωτάκη να αποκρούει με τα πόδια. Στην συνέχεια της φάσης ο Μπάμπης με πλασέ σημάδεψε την εστία, την οποία όμως προφύλαξε ο Κόλα ο οποίος με κεφαλιά πάνω στην γραμμή, απομάκρυνε.

60′ Το 1-0 παραμένει υπέρ των γηπεδούχων.

53’ Ο Παυλάκης με σουτ έξω απ’ την περιοχή στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Πρινιωτάκη.

52΄Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντακώπουλο.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αιγάλεω-Γιούχτας 1-0.

44’ Κίτρινες κάρτες σε Μπουτσάκη και Μπάμπη για αψιμαχίες. Κίτρινη κάρτα βγήκε από τον κ. Σταυρουλάκη και στον πάγκο της ομάδας μας. Υπήρξε μια ένταση μεταξύ των δυο πάγκων λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

40′ Aρκετή ένταση στο παιχνίδι.

36’ Κίτρινη κάρτα στον Ναζίμ για αγκωνιά στον Νοικοκυράκη.

33’ Ο Νοικοκυράκης με εκτέλεση φάουλ κοντά στην μεγάλη περιοχή, φέρνει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας χωρίς ωστόσο να μπαίνει κάποιος στην πορεία της, με την φάση να περνάει ανεκμετάλλευτη.

26’ ΓΚΟΛ για το Αιγάλεω. Ο Μπάμπης με σουτ εντός της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

15′ Παραμένει το 0-0, με τον Γιούχτα παρ’ όλα αυτά να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο

11′ Σουτ του Νοικοκυράκη έξω από την περιοχή η μπάλα ψηλά άουτ.

4′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Γιούχτα με το γύρισμα του Κορνηλάκη από τα αριστερά να διώχνει τελευταία στιγμή ο Κυρίτσης.

1′ Σέντρα στο ματς.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής, Κόλα, Πολυχρόνης, Κορνιλάκης, Κωστανάσιος, Δασκαλάκης, Μπουτσάκης, Νοικοκυράκης, Λώλης, Αλεξόπουλος.

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωσταντακόπουλος, Μπάμπης, Nazim, Βαρκάς, Νταβιώτης, Μπουλλαρι

-Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του Γιούχτα με το Αιγάλεω, για την 7η αγωνιστική των play out.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook