Μια αγωνιστική στον Καμπανιακό από τη ΔΕΑΒ

Ο Καμπανιακός θα δώσει το ματς με την Κοζάνη για τα play outs της Super League 2 κεκλεισμένων των θυρών, αφού η ΔΕΑΒ τιμώρησε το γήπεδό του για ρίψη μπουκαλιών σε άνθρωπο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

«Καμπάνα» στον Καμπανιακό από τη ΔΕΑΒ.

Η Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας τιμώρησε της ομάδα της Θεσσαλονίκης με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω του ότι φίλαθλοι του συλλόγου της Χαλάστρας πέταξαν μπουκάλια νερού στον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για τα play outs της Super League 2 την Κυριακή.

Η ποινή θα εκτιθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος κόντρα στην Κοζάνη στις 12 ή 13 Μαΐου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει ότι:
Με την υπ’ αριθμ. 14/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ η διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλοι της έριξαν μπουκάλια νερού στον υπεύθυνο ασφαλείας της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» στις 28-4-2024 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2 (PLAYOUTS) 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/2024».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook