Pics | Με παρουσία Α. Ροκάκη ολοκλήρωσαν τη χρονιά τα Χανιά!

Με την παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη, ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό επιτελείο των Χανίων.

Ο πρόεδρος των Κρητικών βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας, τονίζοντας ότι η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία δυο χρόνια, θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη, η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου, τις υποχρεώσεις της για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, απευθύνθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έκανε μια σύντομη αποτίμηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναφέρθηκε στο στόχο της ανόδου που χάθηκε στις λεπτομέρειες και έδωσε το στίγμα για την «επόμενη μέρα». Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, η προσπάθεια για τον μεγάλο στόχο θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ροκάκης, είπε: «Εχουμε κάνει όλοι μαζί μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια. Και θα τη συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο. Ο μεγάλος στόχος που είχαμε θέσει, χάθηκε στις λεπτομέρειες. Αποδείξαμε όμως ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί με τους περισσότερους από εσάς.
Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Για να μην είμαστε εμείς στην πρώτη θέση, προφανώς έγιναν κάποια λαθάκια σε όλα τα επίπεδα. Αυτά πρέπει να σκεφτούμε ώστε να μην τα επαναλάβουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Παράλληλα όμως η χρονιά που πέρασε μας έκανε όλους λίγο πιο σοφούς. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο που μας στέρησαν εφέτος διάφορες καταστάσεις. Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από τη καρδιά μου και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι!».

Να σημειωθεί επίσης πως ο σχεδιασμός τη νέας χρονιάς στην ΠΑΕ Χανιά έχει ξεκινήσει και ήδη έχει ανοίξει ο πρώτος κύκλος συζητήσεων με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook