Πρώτη ισοπαλία στο Μουντιάλ

Ιράν και Νιγηρία δεν είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να μην ξεκολλήσουν αμφότερες από το μηδέν.

Η Νιγηρία ξεκίνησε καλύτερα και είχε τις πρώτες καλές στιγμές, με τους Βίκτορ Μόουζες στο 3′ και τον Όμπι Μίκελ στο 9′ (πλασέ από καλή θέση λίγο άουτ).

Αυτό που ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύο αποκρούσεις, αυτή του Χαγιγί στο 31′ μετά την… πονηρή εκτέλεση φάουλ του Άχμεντ Μούσα και αυτή του Ενιεάμα στο 34′ έπειτα από την κοντινή κεφαλιά του Κουτσανεζάντ, στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ακόμη χειρότερο το δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Κουτσανεζάντ είχε ένα σουτ στο 50′, ο Εμενίκε 8 λεπτά αργότερα, ενώ ο Ντεζεγιά βρέθηκε σε πολύ θέση δεξιά μέσα στην περιοχή των Αφρικακών, αλλά η κεφαλιά που έπιασε ήταν απογοητευτική.

Στο 34ο λεπτό είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία, με τον Ενιεάμα να αποκρούει την κοντινή κεφαλιά του Κουτσανεζάντ. Δεν όμως μόνο αυτό, καθώς ο επιθετικός του Ιράν έσπευσε να συγχαρεί τον τερματοφύλακα της Νιγηριάς. Μεγάλη ποδοσφαιρική στιγμή.

Ιρανοί και Νιγηριανοί διαμαρτυρήθηκαν αρκετές φορές, όχι όμως δικαιολογημένα, καθώς ο διαιτητής, Κάρλος Βέρα, από το Εκουαδόρ δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος. Εξαίρεση μόνο στο 83′ όταν έδωσε χέρι στον Οντεμβίγκι, ενώ δεν ήταν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook