«Ηράκλειο 3.7.5»: Το όραμα του Κουράκη για τον Δήμο Ηρακλείου

Ο Γιάννης Κουράκης είναι με το βλέμμα στραμμένο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες εκλογές, το πρόγραμμά του παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο 3.7.5”, Γιάννης Κουράκης, το οποίο βασίζεται σε «Τρεις ζώνες» και «Επτά παρεμβάσεις».

Παράλληλα, πραγματοποιείται και η κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης στο ξενοδοχείο “Ibis” στο κέντρο του Ηρακλείου.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρίσκονται στην παράταξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, άνθρωποι με όραμα που βάζουν στόχο να αλλάξουν το Ηράκλειο, να το κάνουν μια πόλη λειτουργική.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου παρουσίασε τους βασικούς άξονες πολιτικής της νέας δημοτικής κίνησης για το Ηράκλειο και παράλληλα θα επικοινωνήσει στην τοπική κοινωνία το όραμα, τις φιλοδοξίες και τους στόχους του ίδιου και της παράταξής του για το Ηράκλειο της επόμενης ημέρας.

«Όλα αυτά τα χρόνια που το εκλογικό σώμα επέλεξε να είμαστε στην αντιπολίτευση του δήμου, ανταποκριθήκαμε με συνέπεια στο θεσμικό μας ρόλο», ανέφερε ο Γιάννης Κουράκης κατά τη διάρκεια της έναρξης της ομιλίας του.

«Αντιταχθήκαμε στον στείρο αρνητισμό, καταθέσαμε προτάσεις με επιχειρήματα για να αποφύγουμε το τέλμα και τη στασιμότητα που τελικά επικράτησε στον Δήμο», εκτιμά ο κ. Κουράκης.

«Επιδιώξαμε και πετύχαμε συνθέσεις με στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Με εμπειρία και ορθή ανάγνωση των μεγάλων αλλαγών είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ξανά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να θέσουμε στην κρίση μας τη δουλειά τα σχέδια, αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες στις εξελίξεις που… έρχονται».

«Δηλώνουμε παρόντες»

Ο κ. Κουράκης τόνισε: «Είχαμε καταφέρει ο δήμος να αποτελεί βαρόμετρο για κάθε αλλαγή, τώρα δηλώνουμε παρόντες».

«Έχουμε τη θέληση και μπορούμε να βάλουμε ξανά το Ηράκλειο σε μία νέα δημιουργική κίνηση. Από κάθε γειτονιά, συνοικία από πολίτες και φορείς υπάρχει μεγάλη διάθεση για να ξεκινήσει μία δημιουργική και αισιόδοξη εποχή», τόνισε ο κ. Κουράκης.

Απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά «στην κοινή μας προσπάθεια. Καλούμε τους ανθρώπους εργασίας, του επιστήμονες της επιχειρηματικότητας και ειδικά τους νέους να συμμετάσχουν για να πάει μπροστά το Ηράκλειο».

 

πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook