Αποθέωσε ξανά τον Αντετοκούνμπο ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Δεν συγκινήθηκε από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κάουι Λέοναρντ, οι οποίες οδήγησαν τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δε συγκινήθηκε από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κάουι Λέοναρντ, οι οποίες οδήγησαν τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ επιμένει στην άποψή του, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της περσινής σεζόν και τοποθετεί στη δεύτερη θέση τον Τζέιμς Χάρντεν. Όσο για τον Αμερικανό παίκτη των “ραπτόρων”, αυτός δε φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα του Μπάρκλεϊ.

Ο σχολιαστής πλέον του ΝΒΑ δήλωσε:

“Θα επέλεγα τον Γιάννη και λίγο πιο πίσω θα ήταν ο Χάρντεν. Αν κοιτάξεις πίσω στα 30 χρόνια των βραβείων, τις 27 φορές το έχει πάρει αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη θέση και αυτό το κατάφερε ο Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του κόσμου πέρυσι κατά τη γνώμη μου”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος όμως εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος:

“Μου αρέσει ο Γιάννης, αλλά μου αρέσει και ο Χάρντεν. Ανέκαθεν πίστευα πως όλα γύριζαν από τα στατιστικά και αυτά που έκανε ο Τζέιμς φέτος είναι εκπληκτικά.

Κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει. Θα τον συζητάμε για τα επόμενα 4-5 χρόνια, ωστόσο την ψήφο μου θα την έδινα στον Αντετοκούνμπο. Η ομάδα του τερμάτισε στην κορυφή, ήταν εκπληκτικός, έβγαλε ενέργεια, είχε συγκέντρωση. Τα έκανε όλα σωστά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook