AEK: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Κέντρικ Ρέι

Λίγες μερές μετά την επιστροφή των Γιάνκοβιτς και Σλότερ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Κέντρικ Ρέι να αποχωρεί από την προπόνηση. Η «Ένωση» ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση της Basket League με τον Πανιώνιο (2/11 στις 17:00), σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, ψάχνοντας την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά θα στερηθεί τις […]

Λίγες μερές μετά την επιστροφή των Γιάνκοβιτς και Σλότερ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Κέντρικ Ρέι να αποχωρεί από την προπόνηση.

Η «Ένωση» ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση της Basket League με τον Πανιώνιο (2/11 στις 17:00), σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, ψάχνοντας την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κέντρικ Ρέι.

Ο Αμερικανός, που έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς στο ίδιο σημείο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Η κακοτυχία συνεχίζεται για τη «Βασίλισσα». Ο Κέντρικ Ρέι αποχώρησε από την αποψινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook