Δύο προβλήματα και μία… απουσία στον Πανιώνιο

Ακόμα κι ο πιο αισιόδοξος «κυανέρυθρος» οπαδός δεν δίνει πολλές πιθανότητες στον Πανιώνιο για να φύγει νικητής από την Πάτρα, καθώς ο Προμηθέας είναι το απόλυτο φαβορί. Σαν να μην φτάνει η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, οι Νεοσμυρνιώτες στερούνται των υπηρεσιών του Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Ο εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν Βόσνιος περιφερειακός πήρε άδεια και […]

Ακόμα κι ο πιο αισιόδοξος «κυανέρυθρος» οπαδός δεν δίνει πολλές πιθανότητες στον Πανιώνιο για να φύγει νικητής από την Πάτρα, καθώς ο Προμηθέας είναι το απόλυτο φαβορί. Σαν να μην φτάνει η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, οι Νεοσμυρνιώτες στερούνται των υπηρεσιών του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν Βόσνιος περιφερειακός πήρε άδεια και πήγε στην πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους κι ο Πάσαλιτς θέλησε να βρεθεί δίπλα της, αίτημα στο οποίο η διοίκηση του συλλόγου ανταποκρίθηκε.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς ο έτερος έμπειρος κι επιδραστικός στο παιχνίδι του Πανιωνίου παίκτης, ο Φώτης Λαμπρόπουλος, υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή προπόνηση. Συμμετέχει στην αποστολή, αλλά είναι ζήτημα αν μπορέσει να αγωνιστεί και σε τι κατάσταση θα βρεθεί.

Παράλληλα, ο Άντονι Λι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Λίνος Γαβριήλ θα έχει στον νου του να προφυλάξει τους δύο παίκτες, άλλωστε η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχει σημειωθεί στο μπλοκάκι ως αυτή που πρέπει να κερδίσει ο Πανιώνιος.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Δημήτρης Βεργίνης, Σαμάρντο Σάμιουελς, Ταϊρικ Ντούρεν, Ρίκι ΜακΓκίλ, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Γιώργος Καμπερίδης, Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Γιάννης Καρακεχαγιάς, Φώτης Λαμπρόπουλος, Άντονι Λι και Νίκος Μαραγκίδης.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook