Περιμένοντας τον Ολλανδό…

Άλλα πέντε παιχνίδια του CHL σήμερα,με αρκετά από αυτά να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα…

Χαίρετε… Άρσεναλ ,Στουτγκάρδη και Ολυμπιακός, με το ίδιο σκορ (0-2) και οι τρεις τους, καθάρισαν από χθες την πρόκριση και είναι ήδη στους ομίλους του Champions League. Νίκησε η Κοπεγχάγη με το πιθανό 1-0 που έιπαμε τον ΑΠΟΕΛ ,αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά,ενώ σημαντικό προβάδισμα πήρε η Φιορεντίνα με αυτό το 2-2 στην Λισαβώνα όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.

Ξεκινάμε την περιήγηση μας στο σημερινό πρόγραμμα από το Παναθηναϊκός –Ατλέτικο Μαδρίτης, θα περιμένω μέχρι περίπου τις  20.00 να δώ ενδεκάδα για τους πράσινους..μήπως δούμε καμιά ΄μαγεία΄  από τον Τεν Κάτε  γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για Ζιλμπέρτο Σίλβα παρτενέρ του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας … Η πρώτη εκτίμησή μου έχει να κάνει με ακριβές σκορ και 1-1, πιο πολύ από ένστικτο ! Ας περιμένουμε πάντως τον Ολλανδό γιατί αν δούμε στην ενδεκάδα τον αργό Βραζιλιάνο στην άμυνα τότε ..κοιτάμε προς το διπλό!

Προσοχή στο παιχνίδι της Λέφσκι με την Ντέμπρετσεν! Οι Ούγγροι είναι πολύ σκληρή ομάδα αλλά θα έχει την σημαντική απουσία, αυτή του Λεάντρο! Μικρό προβάδισμα στα λίγα γκολ! Στην Λετονία η Βέντσπιλς αντιμετωπίζει την Ζυρίχη! Οι Ελβετοί όποτε χρειάστηκαν την νίκη… την πήραν, πολύ καλή ομάδα αλλά ταλαιπωρείται από την αρχή από τραυματισμούς! Περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους οι Λετονοί, ισορροπημένο παιχνίδι, ελπίζουμε να χρειαστεί να στηρίξουμε την Ζυρίχη στην έδρα της!

Στο Ζερλάν, η Λυών χωρίς τον Γκοβού καλείτε να αντιμετωπίσει τους σκληροτράχηλους Βέλγους της Άντερλεχτ. Δύο ομάδες που ψάχνουν να βρουν ρυθμό στα πρωταθλήματά τους, η Άντερλεχτ σε καλύτερη κατάσταση. Πλήρης η αποστολή των Βέλγων. Ίσως αποδειχθεί μια καλή επιλογή το Under..Πάμε και στην Αυστρία για το παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με την Μακάμπι  Χάιφα ! Τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι(Αουφχάουζερ,Μάχοπ,Σεκάγια).Σημαντική απουσία του πολύτιμου αμυντικού Τετσέιρα ο οποίος είναι τιμωρημένος για τους φιλοξενούμενους… Οι Αυστριακοί έχουν δείξει στο παρελθόν σημάδια κόμπλεξ αλλά έχω την εντύπωση ότι σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη!

Εκτός από το CHL υπάρχουν και τέσσερις αναμετρήσεις για την 2ηαγωνιστική της Πρέμιερ! Θα κρατήσω τον άσο της Μπέρμιγχαμ, η οποία ήταν καλή με την Μάντσεστερ στην πρεμιέρα, παίζει πρώτη φορά στο κοινό της και αντιμετωπίζει μια Πόρτσμουθ που φέτος δεν την βλέπω καλά και φαίνεται ότι δεν έχει καλύψει τα κενά των Κράουτς-Τζόνσον! Ιδιαίτερα ισορροπημένο το Χαλ-Τότεναμ ,ενώ με την τραγική της άμυνα η Λίβερπουλ είναι ικανή να μας …χαρίσει το Over στο παιχνίδι με την Στόουκ. Περνάμε στο παιχνίδι Μπέρνλι  – Μάντσεστερ Γιουν. Οι φιλοξενούμενοι ξανά χωρίς …την άμυνα της (Φαν Ντε Σάαρ –Βίντιτς – Φέρτιναντ) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να την απειλήσει! Η Μπέρνλι  που παίζουν το πρώτο εντός έδρας στην Πρέμιερ μετά από 33 χρόνια! είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, ίσως δούμε ξανά από την Γιουνάιτεντ ένα επαγγελματικό 0-1 όπως την πρεμιέρα!

 

Ραντεβού ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 6..

Καλή τύχη..

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   xam_e_leon@mail.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook