Το πρώτο “ματς μπολ” της Τουρ!

Το τελευταίο διάστημα, οι φίλοι μας οι Γάλλοι μας κάνουν τα …χατίρια, μακάρι να συμβεί και σήμερα αυτό.

Χαιρετώ τα φιλαράκια μου στο www.betfm.gr. Αυτή η αγωνιστική είναι κάπως περίεργη, σε σχέση με τις προηγούμενες 4-5 οι οποίες είχαν σημαντικά σημεία που βασιστήκαμε σε αυτά και πέρασαν. Απόψε, οι Γάλλοι έχουν ματς με περίεργο ΄ταίριασμα΄.

Χωρίζοντας και ξεκαθαρίζοντας τα σημερινά ματς των Γάλλων. Έχουμε και λέμε:

Τους άσους των Μπρέστ και Σοσό τους βάζω στην ίδια κατηγορία. Άσοι στο φάσμα απόδοσης @1.60 – 1.80. Ομάδες καλύτερες από τις αντιπάλους τους, κρατάνε δυνατά σερί και παίζουν στην έδρα τους. Όμως οι αποδόσεις είναι χαμηλές και γενικά απόψε τις φοβάμαι. Παρακάτω…

Ξεχωριστή ιστορία το Άρλ – Ντιζόν. Παίζει ο τελευταίος με τον 2ο. Και δίνεται το διπλό @2.30, πολύ δεν είναι? θα πει κάποιος. Όχι, είναι η απάντηση. Τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία. Και με ισοπαλία, μια χαρά είναι η καλή Ντιζόν, δεν κάνε το ΄Χ΄ στην γηπεδούχο αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κάτι καλύτερο. Μελετημένες οι αποδόσεις. Με πιθανότητες 15% – 40% – 45% θα έδινα εγώ αντίστοιχα. Μια σημαντική απουσία στην άμυνα για Άρλ, πλήρης η Ντιζόν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πολύ ισορροπημένο και σφιχτό το Ορλεάν – Αζαξιό. Η έτσι κι αλλιώς ΄μαζεμένη΄ γηπεδούχος, απέναντι στους Κορσικανούς που με τον Πανταλόνι στον πάγκο υπάρχει βελτίωση. Πιθανό Under, τίποτα άλλο.

Δύο ισορροπημένα ματς τα Νιμ – Χάβρη και Σατορού – Νιόρ. Στο πρώτο νομίζω θα έχουμε από ένα γκολ, μπορεί να λήξει και 1-1. Στο ΄εξαποντο΄ δεν βγαίνει άκρη. Η Νιόρ δεν παίζει τόσο άσχημα όσο φαίνεται, η Σατορού θέλει δουλειά για να μείνει φέτος όμως εντός κάτι …γίνεται. Όλα πιθανά.

Πολλές απουσίες έχουν μαζευτεί στην Λαβάλ. Πέρα από τους μπροστά που λείπουν εδώ και μέρες, απόψε θα έχει δύο σημαντικές απουσίες στα στόπερ. Η Οσέρ πηγαίνει στο ΄Λε Μπασέρ΄ φορτσάτη, τα καλά ματς τα έκανε φέτος εκτός έδρας και φέτος έχει μια κρυφή …επιθυμία για άνοδο.Καλοπληρωμένο διπλό και Over, κάλυψη τα σκορ 1-1 και 2-2.

Άφησα τελευταίο το Τουρ – Γκαζελέκ. Δεν …ντρέπομαι να πω ότι θα ασχοληθώ για 2η αγωνιστική με την Τουρ. Μεσοβδόμαδα, ανακοινώθηκε ότι ο υπηρεσιακός Ντεζέου θα πάει την ομάδα μέχρι το τέλος, συμπαθητική εμφάνιση στην Νιόρ την προηγούμενη αγωνιστική. Απόψε δεν θα έχει και απουσίες. Η Γκαζελέκ έχει καλύτερο σύνολο, όμως δείχνει …πτωτικές τάσεις. Στο @2.55 παίζεται ο άσος, σωστή στιγμή για την 4η φετινή εντός έδρας νίκη της Τουρ, που περσινή τέτοια εποχή ηταν στην …κορυφή.

Όσον αφορά το Μαρσέιγ – Ναντ. Σημαντικές επιστροφές στα ανασταλτικά για την Μαρσέιγ, όμως τελευταία δεν μου αρέσει καθόλου, μην σας ξεγελάει το 3-1 επί της Μπορντό. Καλό σύνολο η Ναντ, λογικά θα σκοράρει στο ΄Βελοντρόμ΄ (όπως όλοι). Μεταξύ 2-0 και 2-1.

Δεν βγαίνει κάτι από το Σοσιεδάδ – Έλτσε. Βελτιωμένη με τον Μόγιες στο ντεμπούτο του οι Βάσκοι, η Έλτσε παλεύει όλα τα ματς. Τώρα δεν βγαίνει κάτι.

Μονό

Τουρ – Γκαζελέκ              1

Τριάδα

Λαβάλ – Οσέρ              Οver  / 2

Άρλ – Ντιζόν                    G/G

Νιμ – Χάβρη                     G/G

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook