Προβάδισμα στις έδρες…

Πολλά παιχνίδια στο ΟΥΕΦΑ,οι επιλογές όμως είναι περιορισμένες.Προσοχή στις χαμηλές αποδόσεις!

Χαίρετε… Πέμπτη σήμερα, κλασική μέρα παιχνιδιών ΟΥΕΦΑ! Καλά κάναμε εν τέλει που περιμέναμε τον …Ολλανδό για την χρησιμοποίηση του Σίλβα για να επιλέξουμε το διπλό! Για να είμαστε και δίκαιοι πάντως το η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τον Τεν Κάτε παρά τον Βραζιλιάνο. Αν εξαιρέσουμε το …κουλό διπλό της Χάιφα στην Αυστρία τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν μια χαρά και στην Αγγλία  όλα κύλησαν ομαλά….

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά παιχνίδια… Δεν είναι δυνατόν, βέβαια, να ασχοληθούμε με όλα… προσπερνάμε αποδόσεις τύπου 1.30 και παιχνίδια που μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχουμε καμία άποψη! Πάμε να δούμε που καταλήγουμε πάνω – κάτω ….

Μου αρέσει ο άσος της Λέχ Ποζνάν, με φοβίζει ότι θα ασχοληθεί μαζί τους πολύ κόσμος, την έχω στηρίξει αρκετά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, κακή απόδοση αλλά νομίζω ότι την Μπριζ ..την έχει! Επίσης επιλογή είναι και η Μπάτε, καλή ομάδα και καλή έδρα, αντιμετωπίζει μια Λίτεκς σε κακή κατάσταση… Σε τρομερή κατάσταση έδειξε η Τουλούζ στην Γαλλία με φοβερό και τρομερό τον Ζίνιακ, χωρίς απουσίες απόψε, νομίζω δεν χάνει στην Τουρκία!

Πάμε μια βόλτα και στην Ρουμανία… θα κρατήσω τον άσο  της  Ντιναμό, ομάδα που έχει φιλοδοξίες, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την Λίμπερετς! Μένω στην γείτονα χώρα, και στο Βασλούι- ΑΕΚ… Κακό το κλίμα στην Ένωση, οι Ρουμάνοι είναι ανερχόμενη δύναμη στην Ρουμανία και ίσως αξίζει το ρίσκο, κυρίως λόγω απόδοσης, σε ένα δελτίο με λάθη!

Κλειστά μάτς με βάση την εικόνα τους βλέπω σε δύο παιχνίδια…. Στο Παρτιζάν – Ζίλινα και στο Βέλγιο ανάμεσα στις Γκένκ και Λίλ. Προβάδισμα στο Under και στα δύο παιχνίδια… Προσοχή στο ΠΑΟΚ-Χέρενφειν,οι απουσίες του Φωτάκη και του Σορλέν είναι σημαντικές για τον Δικέφαλο! Επίσης, σχεδόν πλήρης ταξίδεψε στην Νορβηγία η Βαλένθια (εκτός μόνο Μπαράχα και Ντελ Όρνο) και το διπλό έχει τύχη! Ποια Στάμπαεκ…

ΤΡΙΑΔΑ  Ι

209. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡ. – ΛΙΤΕΚΣ    1

228. ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΖΙΛΙΝΑ    Under

230. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ    1

ΤΡΙΑΔΑ  ΙΙ

213. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΤΟΥΛΟΥΖ   Χ(2)

224. ΒΑΣΛΟΥΙ – ΑΕΚ   1

236. ΓΚΕΝΚ – ΛΙΛ   Under

 

Ραντεβού ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 6..

Καλή τύχη..ευχαριστώ για τα e-mail..

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   xam_e_leon@mail.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook