Έχουν κριθεί τα πάντα..?

Επαναληπτικοί αγώνες για τα πρώτα 5 ζευγάρια πριν την είσοδο στους ομίλους του CHL.

Καλημέρα… Τρίτη 25 Αυγούστου σήμερα, μια μέρα που 5 ομάδες θα σφραγίσουν τα εισιτήρια για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Τυπική διαδικασία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι ρεβάνς σε Βέλγιο, Ελβετία και Ισπανία ενώ σοβαρό προβάδισμα από τα πρώτα παιχνίδια έχουν η Χάιφα και η Ντέμπρετσεν.

Υπάρχει βέβαια και το παιχνίδι στην Ουκρανία για το Europa League ανάμεσα σε Σαχτάρ και Σίβασπορ  με το 0-3 του πρώτου αγώνα να μην δίνει πολλές ελπίδες  στους Τούρκους που θα έχουν εκτός του βασικό τερματοφύλακα (Πέτκοβιτς) ενώ ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει αλλαγές.Αποχή..

Στα πέντε παιχνίδια του ChampionS League τώρα… Στο Βιθέντε  Καλντερόν ο Παναθηναϊκός  καλείτε να κάνει κάτι παραπάνω από υπέρβαση  για να ανατρέψει το 2-3 της Αθήνας, και μάλιστα χωρίς Καραγκούνη, πάντως οι πράσινοι έχουν σκοράρει στα τελευταία 6 εκτός έδρα τους ευρωπαϊκά παιχνίδια! Η Ατλέτικο ξεκινούν το Σαβ/κο το πρωτάθλημα, παίζουν στην Μάλαγα, δεν έχουν απόντες… Ανοιχτό παιχνίδι, προβάδισμα στο Over….

Ανοιχτό παιχνίδι νομίζω ότι θα γίνει και στο Βαν ντερ Στόκ, στο Βέλγιο! Τα πάντα έχουν κριθεί μετά το 5-1 του Ζερλάν ανάμεσα σε Λυών και Άντερλεχτ. Εκτός ο Βαν Ντάμ από Άντερλεχτ, Γκοβού-Έντερσον-Γκρόσο εκτός για τους Γάλλους! Και εδώ με το Over είμαι….

Η Ζυρίχη πανηγυρίζει την είσοδο της στους ομίλους (0-3 το πρώτο ματς) και το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή απέναντι στην Βέντσπιλς! Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε καθόλου νομίζω..

Στο Ισραήλ υπάρχει ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Χάιφα και Σάλτσμπουργκ! Νίκησαν 1-2  στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι όμως οι Αυστριακοί έχουν νικήσει και στους 2 εκτός έδρας αγώνες  τους στις προηγούμενες φάσεις. Τείνω στο Χ2,δεν έχω αποφασίσει ακόμα,αν το κάνω …

Ίσως έχουμε και ένα κλειστό παιχνίδι απόψε…Αυτό το περιμένω να γίνει στην Ουγγαρία όπου η Ντέμπρετσεναντιμετωπίζει την Λέφσκι! Κλειστά παιχνίδια και Under τα παιχνίδια της Ντέμπρετσεν εντός, 11 από τα τελευταία 16 των Βούλγαρων εκτός, επίσης….Under!Τα πάντα έχουν κριθεί νομίζω μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα…

Ραντεβού ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 6

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   xam_e_leon@mail.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook