Να περάσουν οι επόμενοι…

Λιόν, Ντέμπρετσεν,Ζυρίχη,Μακάμπι Χάιφα και Ατλέτικο εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους ομίλους του CHL.

Χαίρετε… ήδη από σήμερα γνωρίζουμε τις  5 από τις 10 ομάδες που θα ενσωματωθούν  με τις υπόλοιπες για τους ομίλους του Champions League! Είχαμε γράψει στο χθεσινό άρθρο για το κατά πόσο είχαν κριθεί όλα από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια… Κι όμως όλα κρίθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα εκεί όπου η Ατλέτικο, η Ζυρίχη, η Ντέμπερτσεν, η Χάιφα και η Λιόν έπαιρναν σοβαρό προβάδισμα και χθες το διαχειρίστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Το παιχνίδι στο Βιθέντε Καλντερόν τελείωσε στο  4’ λεπτό με το αυτογκόλ του Βύντρα! Δεν είδαμε τίποτα νέο, επιβεβαιώθηκε η ανυπαρξία της άμυνας των πρασίνων και σε τέτοιο επίπεδο τα λάθη πληρώνονται! Κακός ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι και η εξέλιξη αναμενόμενη με την Ατλέτικο να παίζει σε ρυθμούς …προπόνησης και να νομίζεις ότι όποτε θέλει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς! Γενικά, χθες πέρασαν οι πέντε ομάδες που και στα δύο παιχνίδια ήταν ανώτερες από τις αντιπάλους τους!

Πάμε και στα σημερινά 5 ζευγάρια.. να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη  στην Κύπρο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το 1-0.Αμφίβολοι οι βασικοί Σαντίν και Γκρόνκιερ για την Κοπεγχάγη, μόνος απών ο Χατζί για τους Κυπρίους! Σε καλή κατάσταση η Κοπεγχάγη, δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι..Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σέριφ ούτε χρίζει σχολιασμού και μην κοιτάτε προς το Over ,ίσως μείνει ξανά στο αγαπημένο σκορ των ερυθρολεύκων 2-0.Ίσως…

Για το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σέλτικ, νομίζω ότι τα πάντα μετά το 0-2 έχουν κριθεί. Εκτός ο Φάμπρεγας και ο Γουόλκοτ σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Βενγκέρ! Από την Σέλτικ θα λείψουν οι Μακ Μάνους, Ρόμπσον και ο Εν Γκουέμο! Πολύ πιθανό Over , περιμένω παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό! Επίσης για το παιχνίδι στην Γερμανία προβλέπω μια εύκολη νίκη της Στουτγάρδη επί της Τιμισοάρα παρά το 0-2 της Ρουμανίας! Πολλές βασικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, αμφίβολος μόνο ο Μπουλαρούζ για τους γηπεδούχους! Πιθανό Over επίσης….

Να κλείσουμε την περιήγηση μας με την στάση μας στην Φλωρεντία! Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Σπόρτινγκ στον επαναληπτικό του 2-2! Πλήρεις οι γηπεδούχοι οι οποίοι ξεκίνησαν το Campionato με ισοπαλία στην Μπολόνια. Δύο καλές απουσίες η Σπόρτινγκ στην μεσαία γραμμή, εκτός ο Ισμαίλφ και ο Βούκσεβιτς, απών και ο Πόστιγκα! Έχω την αίσθηση ότι θα περάσουν οι Βιόλα..Μπορούν όμως και με  0-0 !!

Καλή τύχη…

Επικοινωνία – παρατηρήσεις   chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook