Συμπληρώθηκε το πάζλ…

ΑΠΟΕΛ,Ολυμπιακός,Φιορεντίνα,Άρσεναλ και Στουτγκάρδη είναι οι 5 ομάδες που είναι ήδη στους ομίλους του CHL!

Χαίρετε… οι 32 ομάδες είναι ήδη στην κληρωτίδα με τις τελευταίες 5 να είναι ο Ολυμπιακός, ο ΑΠΟΕΛ, η Στουτγκάρδη, η Άρσεναλ και η Φιορεντίνα! Ιστορία έγραψε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος κατάφερε με δύο γκολ του Μιχαήλ να πάρει μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Κοπεγχάγης και περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ! Η Φιορεντίνα έφερε το 1-1 στο Αρτέμιο Φράνκι με την Σπόρτινγκ και είναι ήδη στους ομίλους ενώ η Στουτγκάρδηέκανε αγγαρεία στην Γερμανία (0-0) με την Τιμισοάρα! Οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν με 3-1 της Σέλτικ και η Άρσεναλ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις!

Στους ομίλους και συγκεκριμένα στο Γ’ Γκρουπ δυναμικότητας είναι και ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι μετά το 0-2 της Μολδαβίας, νίκησαν χθες με 1-0 αλλά η εμφάνιση τους ήταν για …γέλια! Το επιχείρημα της σκοπιμότητας που επικαλούνται ορισμένοι είναι πραγματικά αδόκιμο διότι το μέγεθος του αντιπάλου δεν επιτρέπει τέτοιες εμφανίσεις..ανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι και άσκοπα πειράματα του Κετσπάγια!

Σήμερα στις 19.00 η κλήρωση των ομίλων..θα είναι σε εξέλιξη η εκπομπή και θα ενημερώνεστε για όλα!

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά και στα πάρα πολλά παιχνίδια του Europa League!Και εδώ ένα βήμα πριν τους ομίλους και εδώ υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον με την συμμετοχή των δύο δικεφάλων! Η ΑΕΚ παίζει τον επαναληπτικό με την Βασλούι (1-2) στο ΟΑΚΑ με το μυαλό όλων στην μεταγραφική ενίσχυση! Υπάρχει η δεδομένη αναταραχή με τα θέματα του Κυριάκου και του Τζιμπούρ! Οριακό ματς για την Ένωση… Δεν με απασχολεί στοιχηματικά αναμέτρηση αλλά θα με απασχολήσει αυτή του ΠΑΟΚ!Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα με ρόμβο στα χαφ, όπου στη μέση θα βρεθούν οι Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης και ο Ίβιτς στην κορυφή του ρόμβου και στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς μαζί με το Βιεϊρίνια! Μου αρέσει η ενδεκάδα ενώ δεν με εντυπωσιάζουν και  οι Ολλανδοί(1-1 το πρώτο ματς)! Νομίζω ότι δεν θα χάσει, με το Χ2 είμαι…

Στα υπόλοιπα παιχνίδια πάμε να δούμε που θα σταθούμε πάνω κάτω. Ανοιχτό παιχνίδι στο Ισραήλ ανάμεσα σε δύο επιθετικογενής ομάδες και η Χάποελ και η Τέπλιτσε παίζουν ανοικτά και το 1-2 του πρώτου αγώνα μας προμηνύει ανοιχτό ματς!

Θα μου κάνει τεράστια έκπληξη αν η Ζενίτ  αποκλειστεί από τους Πορτογάλους!Της αρκεί η νίκη και νομίζω θα την πάρει εύκολα..Όχι ότι με απασχολεί στοιχηματικά, γι αυτούς που θέλουν να κλείσουν τριάδα! Θα ρισκάρω και στην  Έλφσμποργκαν και είναι απίθανο να περάσει την Λάτσιο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά στην έδρα της είναι δυνατή, θέλει την νίκη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και λογικά η Λάτσιο θα είναι λίγο ….άπλα!

Ισορροπημένο το παιχνίδι της Αούστρια με την Μέταλουργκ αλλά νομίζω ότι οι Αυστριακοί είναι πιο αξιόπιστοι στην έδρα της,περνάει και με ισοπαλία (2-2) αλλά νομίζω θα κερδίσει,έχει ξεκινήσει και πολύ καλά στην χώρα της!

Πολύ καλές αμυντικά ομάδες η Παρτιζάν και η Ζίλινα, το δείχνουν και στα πρωταθλήματα τους αλλά και στο πρώτο ματς (1-1) που και το τότε ασχοληθήκαμε με το Under όπως και τώρα!

Ελαφρύ προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα και στην δυνατή του έδρα! Επίσης στο Βέλγιο ανοιχτό ματς και πολλά γκολ προβλέπω στο Κλαμπ Μπριζ – Λεχ Ποζνάν!΄Μανούλα΄ στις αντεπιθέσεις η πολωνική ομάδα νομίζω ότι το Over έχει καλές τύχες!

Ενώ για να κλείσουμε την περιήγηση μας, τα νεότερα στο ραδιόφωνο, θα περιμένω να δω την  ενδεκάδα της Τουλούζ, αν είναι η βασικοί μέσα τότε θα ασχοληθώ μαζί της! Είναι φορμαρισμένη και πέζει με τους υπό κρίσην Τούρκους της Τραμπζονσπόρ!

 

Ραντεβού ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 6…

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   [email protected]

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook