Μεγάλο αφιέρωμα στην Ισπανία…

Μεγάλο αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Primera Division που αρχίζει το Σαβ/κο!Αξίζει να το δείτε…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

Πήρε: Κειρίσον (Ε –ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ- δανεικός ΜΠΕΝΦΙΚΑ), Μάξγουελ ( Α – ΙΝΤΕΡ) , Ιμπραίμοβιτς  ( Ε – ΙΝΤΕΡ)

Έφυγαν:Συλβίνιο(Α-ΣΙΤΥ) , Ετό ( Ε- ΙΝΤΕΡ), Χλέμπ (Μ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ) ,Κάσερες(Α-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)

Προπονητής :Γκουαρντιόλα ( Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Τι να πείς για αυτήν την ομάδα? Ουσιαστική απώλεια είναι αυτή του Ετό και πήρε τον μεγάλο Iμπραΐμοβιτς! Στόχος να τα σηκώσει και φέτος όλα, έχει όλα τα ΄προσόντα΄ όμως το έργο της θα είναι δυσκολότερο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

Πήρε: Κακά (Μ – ΜΙΛΑΝ) , Ρονάλντο ( Ε – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.), Μπενζεμά ( Ε – ΛΥΩΝ), Αλμπιόλ ( Α-ΒΑΛΕΝΘΙΑ), Νεγρέδο ( Ε – ΑΛΜΕΡΙΑ), Γκρανέρο ( Μ – ΧΕΤΑΦΕ),Αλόνσο(Μ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ),Αρμπελόα(Α-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Έφυγαν: Καναβάρο ( Α – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ), Σαβιόλα ( Ε – ΜΠΕΝΦΙΚΑ ),Φομπέρτ ( Μ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ),Σαλγκάδο(Α-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ),Χούντελααρ(Ε-ΜΙΛΑΝ),Νεγρέδο(Ε-ΣΕΒΙΛΛΗ),Παρέχο(Α-ΧΕΤΑΦΕ),Μπουένο(Τ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ),Ρομπέν(Μ-ΜΠΑΓΕΡΝ),Σνάιντερ(Μ-ΙΝΤΕΡ)

Προπονητής:Πελεγκρίνι  ( Ήρθε από Βιγιαρεάλ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Έδωσε περίπου 260 εκκ. Ευρώ για μεταγραφές! Τους πήρε όλους και ο σκοπός είναι να τους κάνει ομάδα! Όλοι έχουμε την περιέργεια να δούμε την ΄νέα΄ Ρεάλ !Έχω την εντύπωση πάντως ότι και φέτος θα μείνει δεύτερη,να την δούμε όμως πρώτα!

ΣΕΒΙΛΛΗ:

Πήρε: Ζοκορά ( Μ-Τότεναμ), Ντε Μούλ ( Μ – ΓΚΕΝΚ), Σέρχιο Σάντσεθ (Α – ΕΣΠΑΝΙΟΛ),Νεγρέδο(ΡΕΑΛ)

Έφυγαν: Ντε Σάνκτις (Τ- ΝΑΠΟΛΙ), Μαρέσκα ( Μ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χάβι Ναβάρο (Α-Σταμάτησε) Μοσκουέρα (Α – ΑΜΕΡΙΚΑ)

Προπονητής: Μανόλο Χιμένεθ (Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πήρε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές(Νεγρέδο-Ζοκορά) που μπαίνουν ενδεκάδα! Δεν αποδυναμώθηκε ιδιαίτερα, την περιμένω καλύτερη από πέρυσι! Δεν έχει τόσο καλές εναλλακτικές λύσεις αλλά η ενδεκάδα είναι υψηλού επιπέδου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

Πήρε: Ασένχο  ( Τ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ), Χουανίτο ( Α- ΜΠΕΤΙΣ),Ρομπέρτο (Τ- ΟΥΕΛΒΑ), Χουράδο –  Σαντάνα ( Μ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ)

Έφυγαν: Φράνκο ( Τ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ), Σειταρίδης ( Α – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ), Κουπέ ( Τ-ΠΑΡΙ),Μανίς ( Μ –ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Γκαρσία(Μ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ)

Προπονητής : Αμπέλ Ρεσίνο  ( Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Έφυγαν οι ..παραλίες(Κουπέ-Γιούρκας-Μανίς) από την ομάδα, ήρθε ο εξαιρετικός Ασένχο στα δοκάρια! Ενισχύθηκε, στόχος και πάλι η τετράδα! Θα το παλέψει..

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ:

Πήρε:Νιλμάρ ( Ε- ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ), Μαρκάνο ( Α- ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ), Φούστερ ( Μ- ΕΛΤΣΕ), Μοντέρο (Μ- ΙΝΤΕΠ. ΝΤΕ ΒΑΛ),Περέιρα (Α- ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ), Ολίβα (Τ- ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ)

Έφυγαν: Φερνάντεζ ( Μ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ), Νιχάτ ( Ε – Μπεσίκτας), Άρθο ( Α – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ),Βιέρα (Τ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Φράνκο ( Ε-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Τσιγκάν(Α-ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ),Γκαρσία(Μ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ)

Προπονητής:Βαλβέρδε ( Ήρθε από Ολυμπιακό)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Και αυτή ανήκει στις ομάδες που θα παλέψουν για την τετράδα !Νέος προπονητής και σημαντικές προσθήκες του Νιλμάρ και του Μαρκάνο! Θα το παλέψει για τετράδα μαζί με Ατλέτικο και Σεβίλλη!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ:

Πήρε:Μόγια (Τ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ),Μρούνο ( Α- ΑΛΜΕΡΙΑ), ΜΑΤΙΕ ( Α- ΤΟΥΛΟΥΖ),Ντέλμπερτ ( Α-ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ),Μπανεγκα και Ζίγκιτς (Επέστρεψαν από ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ)

Έφυγαν: Μοριέντες (Ε – ΜΑΡΣΕΙΓ), Μιγκέλ( Α- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Τόρες (Α- ΤΑΡΑΓΟΝΑ),Μορέτι( Α-ΤΖΕΝΟΑ), Εντού (Μ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ),Αλμπιόλ ( Α- ΡΕΑΛ),Βιάνα(Μ- ΜΠΡΑΓΚΑ),Μπέλβις(Α-ΤΕΝΕΡΙΦΗ),Μιγκελ(Α-Ελεύθερος)

Προπονητής:Εμερί (Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το ίδρυμα «Fundacio VCF», θα γίνει ο νέος΄ μεγαλομέτοχος΄, χάρη σε δάνειο ύψους 74 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα «Bancaixa», με το οποίο θα περάσει στα χέρια του συλλόγου το 72,5% των μετοχών. Ουσιαστικά, η ομάδα θα περάσει στους οπαδούς! Καλά νέα λοιπόν για τον σύλλογο, στα αγωνιστικά  έχασε τον Αλμπιόλ και τον Μοριέντες αλλά νομίζω ότι θα είναι εξίσου ανταγωνιστική όπως πέρυσι!

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ:

Πήρε: Ανγκούλο (Α -ΛΕΙΣΟΕΣ), Άντριαν Λόπεζ (Ε- ΜΑΛΑΓΑ) ,Ρουμπέν Κάστρο (Ε – Επέστρεψε από ΟΥΕΣΚΑ),Ζούκα(Μ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ)

Έφυγαν: Μουνούα (Τ-ΜΑΛΑΓΑ),Μπαραγάν (Μ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ),Βερντού(Μ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ),Ντε Γκουζμάν(Μ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Πάμπλο Άμο (Α-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Κριστιάν(Μ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ)

Προπόνητής:Λοτίνα (Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δεν έχει ενισχυθεί μεταγραφικά, το αντίθετο! Νομίζω θα τερματίσει πιο κάτω, την περιμένω στην δεκάδα ίσως και πιο κάτω! Να ναι καλά ο Γκουαρδάδο..

ΜΑΛΑΓΑ:

Πήρε: Στεπάνοφ (Α-ΠΟΡΤΟ),Φορεστιέρι (Α-ΤΖΕΝΟΑ),Ομάρ (Α-ΧΙΧΟΝ),Βάλντο (Μ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ), Μουνούα (Τ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ) Μιτίλιγκα (Α-ΜΠΡΕΝΤΑ), Τσάβι Τόρες (Μ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ),Μπεναχούρ(Μ-ΚΑΤΑΡ),Εντίνιο(Ε-ΑΕΚ),Λούκε(Ε-ΑΓΙΑΞ),Χουανίτο(Μ-ΑΛΜΕΡΙΑ),Ομπίνια(Ε-ΙΝΤΕΡ),

Έφυγαν: Ελισέου (Μ- ΛΑΤΣΙΟ), Γκοιτία (Μ-ΜΠΕΤΙΣ),Λούκε (Ε-ΑΓΙΑΞ),Αντριάν Λόπεζ(Ε-ΜΑΛΑΓΑ),Χέσους Γκάμεζ (Μ-ΣΕΒΙΛΛΗ),Αλβάρο Σίλβα(Μ-ΚΑΝΤΙΘ),Σάλβα(Ε-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Καγιέχα(Μ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ),Σίλβα(Α-ΚΑΝΤΙΘ)

Προπονητής: Μουνίθ ( Ήρθε από Σανταντέρ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ :  Έχασε αρκετούς βασικούς της ποδοσφαιριστές από την περσινή φοβερή χρονιά! Έχει νέο προπονητή, ο οποίος είναι λίγο αφελής, είναι ένα από τα ερωτηματικά του πρωταθλήματος!

ΜΑΓΙΟΡΚΑ:

Πήρε: Τεσέρα(Ε-ΤΣΕΛΣΙ),Κρέσπι(Α-ΧΕΡΕΘ),Κασαντέους(Ε-ΤΑΡΑΓΟΝΑ),Τούνι (Μ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ),Ρουμπέν(Α-ΘΕΛΤΑ),Τσίνα(Μ-ΛΕΙΣΟΕΣ)

Έφυγαν: Μόγια(Τ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ),Ναβάρο(Α-ΒΑΛΕΝΘΙΑ),Σκαλόνι(Α-ΛΑΤΣΙΟ),Αράνγκο(Μ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ),Χουράδο και Σαντάνα(Μ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ),Ντοράδο(Μ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Καγιεχόν(Μ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ)

Προπονητής: Μανθάνο (Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το πολύ καλό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος την έφερε στην κολακευτική 9ηθέση! Έχασε τέσσερa βασικότατα στελέχη(Μόγια-Αράνγκο-Σαντάνα-Χουράδο) και πήρε παίκτες-στοίχημα!Στόχος η γρήγορη παραμονή και ότι προκύψει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση να την κατακτήσει!

 ΕΣΠΑΝΥΟΛ:

Πήρε: Νακαμούρα(Μ-ΣΕΛΤΙΚ),Πίλουντ(Α-ΝΙΟΥΕΛ’Σ),Μπεν Σαχάρ(Ε-ΤΣΕΛΣΙ),Βερντού(Μ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ) Φορλίν (Α-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ),Ρονγκάλια(Α-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ),Μάρκες(Μ-Ελεύθερος)

Έφυγαν: Ρουφέτε(Μ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ),Μπέρανγκερ(Α-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ),Σέρχιο Σάντσες (Α-ΣΕΒΙΛΛΗ),Γκόμεζ(Α-ΓΟΥΙΓΚΑΝ),Λα Κρούζ(Μ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Τορεχόν(Α-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ)

Προπονητής: Ποκετίνο(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι Καταλανοί θρηνούν τον χαμό του αρχηγού τους Ζαρκέ !Μεταγραφικά κινήθηκαν έξυπνα ,πήραν καλούς παίκτες, έχασαν όμως και κάποιους! Περίπου στην 10άδα την βλέπω να τερματίζει! Είναι πάντως πολύ φιλόδοξοι…

ΑΛΜΕΡΙΑ:

Πήρε: Γκοιτόμ( Ε-ΜΟΥΡΘΙΑ),Σίσμα(Α-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ),Μπερναντέγιο(Μ-ΝΙΟΥΕΛ’Σ),Νατάλιο και Ροντρίγκεζ(Επέστρεψαν από Θέλτα και Κόρντοβα)

Έφυγαν:Νεγρέδο(Ε-ΡΕΑΛ),Γκαρσία(Α-ΜΠΕΤΙΣ),Μανέ(Α-ΧΕΤΑΦΕ),Μπρούνο(Α-ΒΑΛΕΝΘΙΑ),Ιρινέι(Μ-ΜΠΕΤΙΣ),Χουανίτο(Μ-ΜΑΛΑΓΑ)

Προπονητής: Σάντσεθ (Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Έχασε τον σκόρερ της και παικταρά Νεγρέδο και τον βασικό μπακ Μανέ, πήρε τον καλό Γκοιτία! Δεν άλλαξε πολλά ..σφιχτή ομάδα και φέτος! Στόχος η σωτηρία, νομίζω έστω και δύσκολα θα τα καταφέρει!

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ:

Πήρε:Τορεχόν(Α-ΕΣΠΑΝΙΟΛ),Μόρις(Α-ΠΑΟ),Αράνα(Μ-ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ),Ντιόπ(Μ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ),Γκαρσία(Μ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ),Σέπσι(Α-ΜΠΕΝΦΙΚΑ),Γέιχο(Ε-ΛΕΒΑΝΤΕ)

Έφυγαν:Μαρκάνο(Α-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ),Λουτσέν(Μ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ),Περέιρα(Ε-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ),Ζίγκιτς(Ε-ΒΑΛΕΝΘΙΑ),Γκαράι(Α-ΡΕΑΛ),Βαλέρα(Μ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ),Βιτόλο(Μ-ΠΑΟΚ),Σμολάρεκ(Ε-Ελεύθερος),Πορτίγια(Μ-ΧΙΧΟΝ)

Προπονητής:Μαντία(Ήρθε από Χέρκουλες)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Περίπου στην μέση τερμάτισε πέρυσι, άλλαξε προπονητη, έφυγε το κεντρικό αμυντικό της δίδυμο αλλά πήρε καλούς ποδοσφαιριστές! Ομάδα συνόλου που μπορεί πάνω από την δεκάδα..Για να δούμε!

ΜΠΙΛΜΠΑΟ:

Πήρε: Καστίγιο(Α-ΣΟΣΙΕΔΑΔ), Ντε Μάρκος (Μ-ΑΛΑΒΕΣ),Ντε Θέριο(Ε-ΣΟΣΙΕΔΑΔ),Θουμπιάρε(Α-ΕΛΤΣΕ),Χοσέ(Α-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ),Καστίγιο(Α-ΣΟΣΙΕΔΑΔ)

Έφυγαν: Γκαρμεντία(Μ), Βελέθ(Ε) και Λαφουέντε(Α-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ),Τίκο(Σταμάτησε),Κάσας(Α-ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ)

Προπονητής: Καπαρός(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ίδιοι και απαράλλακτοι οι Βάσκοι, άλλωστε για να αλλάξουν ριζικά θα πρέπει η γη να γίνει …τετράγωνη! Στόχος και εδώ η γρήγορη παραμονή μέχρι δεκάδα πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει!

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ  ΧΙΧΟΝ:

Πήρε: Πορτίγια(Μ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ),Μπότια(Α-Μπατσελόνα Β),Άρνολιν(Α-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ),Πάμπλο(Τ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ),Κουέβας(Μ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ),Πορτίγια (Μ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ),Μποτία(Α-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β’)

Έφυγαν: Σέρχιο Σάντσεθ (Τ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Καμαρά(Α-ΟΥΕΛΒΑ),Κολίν(Α-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Νέρου(Α-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ),Ομάρ(Μ-ΜΑΛΑΓΑ)

Προπονητής: Πρεθιάδο(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πολλοί μπουκ την έχουν τρίτο φαβορί για πτώση, δεν άλλαξε και αυτή τίποτα σχεδόν! Ίδια ενδεκάδα και ίδιος προπονητής! Οι Αστουριάνοι θα παλέψουν και φέτος μέχρι τέλους..

ΟΣΑΣΟΥΝΑ:

Πήρε: Αράντα(Ε – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ), Καγιέχα(Μ-ΜΑΛΑΓΑ),Έρικ(Μ-ΚΑΝΤΙΘ),Καμούνιας (Μ-ΟΥΕΛΒΑ)

Έφυγαν : Εθκέρο(Ε-Ελεύθερος),Πλασίλ(Μ-ΜΠΟΡΝΤΟ),Σόλα(Ε-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ),Κρουτσάγκα(Α-Σταμάτησε),Φόντ(Ε-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ),Σάνυ(Μ-ΜΠΕΤΙΣ),Φλάνιο(Α-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ)

Προπονητής: Καμάτσο (Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι Βάσκοι ψάχνουν ..αμυντικούς και δεν βρίσκουν! Αν δεν βρουν θα έχουν πρόβλημα γιατί η άμυνα συνήθως τους οδηγεί στην σωτηρία! Τίποτα σημαντικό μεταγραφικά, έφυγαν οι …γεροντάρες Εθκέρο και Κρουτσάγκα!

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ:

Πήρε: Πελέ (Μ-Πόρτο),Μανούτσο(Ε-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  Γ.),Μπουένο(Ε-ΡΕΑΛ Β’),Ντιέγκο Κόστα(Ε-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.),Φόντ(Μ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ),Ναουτζέτ(Μ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ),Αντόν(Μ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ),Ασιέρ(Μ-ΧΕΡΕΘ),Γιάκομπο(Τ-ΧΕΤΑΦΕ),Μπαραγκάν(Α-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ),Άρθο (Α)και Γκαρσία(Μ) (από ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ),Ασιέρ(Μ-ΧΕΡΕΘ),Σίσι(Μ-ΟΥΕΛΒΑ)

Έφυγαν: Όσκαρ Σάντσεθ(Α-ΜΟΥΡΘΙΑ),Κάλβο(Α-Σταμάτησε),Ασένχο(Τ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ),Μπέα(Α-ΜΟΥΡΘΙΑ),Ντοράδο(Μ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ),Βίκτορ(Καρταχένα),Κίκε Λόπεθ(Ε-ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ),Γκοιτόμ(Ε-ΜΟΥΡΘΙΑ),Ρουέντα(Μ-ΚΟΡΔΟΒΑ)

Προπονητής: Μεντιλιμπάρ(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πολλά τα πάρε-δώσε για την ΄Βάγια΄ αποτελεί γρίφο φέτος! Πάντως δεν μου γεμίζει ..το μάτι! Να τους δούμε και αυτούς!

ΧΕΤΑΦΕ:

Πήρε: Μπόατενγκ(Μ-ΚΟΛΩΝΙΑ),Παρέχο(Μ-ΡΕΑΛ Μ.),Κοντίνα(Τ-ΡΕΑΛ Μ.),Ρίος(Μ-ΧΕΡΕΘ),Μανέ(Α-ΑΛΜΕΡΙΑ),Νάτσο(Μ-ΜΑΛΑΓΑ),Λεόν(Μ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔΙ)

Έφυγαν: Ούτσε(Ε-ΣΑΡΑΓΟΣΑ),Στοίκοβιτς(Τ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ),Γκρανέρο(Μ-ΡΕΑΛ  Μ),Πολανσκι(Μ-ΜΑΙΝΤΖ),Κοτέλο(Μ-Ελεύθερος),Γκερόν(Ε-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ)

Προπονητής: Μίτσελ(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Σώθηκε πέρυσι στην ..ισοβαθμία και φέτος έχασαν 4 βασικά και αναντικατάστατα στελέχη! Πήρε ταλαντούχους αλλά όχι έμπειρους, ίσως αυτό της στοιχήσει! Μέτριος προπονητής…

ΣΑΡΑΓΟΣΑ:

Πήρε: Αγουιγιάρ(Μ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ),Ούτσε(Ε-ΧΕΤΑΦΕ),Καρίτσο(Τ-ΛΑΤΣΙΟ),Πένναντ(Μ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ),Ντε Μπάρος(Μ-ΜΑΛΑΓΑ),Λουτσέν(Μ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ),Χιντάλγο(Μ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ),Ομπράντοβιτς(Α-ΠΑΡΤΙΖΑΝ),Μπάμπιτς(Μ-ΧΕΡΤΑ),Άμο(Α-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ)

Έφυγαν:Τζενερέλο(Μ-ΕΛΤΣΕ),Κουαρτέρο(Α-Σταμάτησε),Κάφα(Μ-ΜΠΕΤΙΣ),Θαπατέρ(Μ-ΤΖΕΝΟΑ),Ντόμπλας(Τ-Ελεύθερος),Ερέρο(Α-Ελεύθερος),Πινιόλ(Α-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ)

Προπονητής: Μαρθελίνιο(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις από τους νεοφώτιστους στην άμεση επάνοδο τους στην Primera! Πολύ καλό υλικό και καλό προπονητή, εμφανίζεται ενισχυμένη! Στόχος η γρήγορη σωτηρία και κάτι παραπάνω, ίσως αποτελέσει έκπληξη! Νομίζω θα τα καταφέρει…

ΧΕΡΕΘ:

Πήρε: Ρενάν(Τ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ),Κασάδο και Πριέτο(Α-ΣΕΒΙΛΛΗ),Μαλντονάδο(Ε-ΑΤΛΑΝΤΕ),Αυθάμι(Α-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ)

Έφυγαν: Σαρμιέντο(Μ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ),Ασιέρ(Μ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ),Αυθάμι(Α) –Μπεργαντίνος(Μ)(ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ),Ρίος(Μ-ΧΕΤΑΦΕ),Λούκε(Μ-ΚΟΡΔΟΒΑ),Πορατό(Τ-Ελεύθερος),Καγιέ(Ε-ΤΑΡΑΓΟΝΑ),Κρέσπι(Α-ΜΑΓΙΟΡΚΑ),Άλντιντορ(Ε-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ)

Προπονητής: Θιγάντα(Ήρθε-Ελεύθερος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ανέβηκε ..τρένο πέρυσι από την Segunda αλλά το υλικό δεν είναι για τους μεγάλους! Πόσο μάλλον όταν  πήρες και στον πάγκο τον ..Θιγάντα! Το πρώτο φαβορί για πτώση  σύμφωνα με τους μπουκ οι Ανδαλουσιάνοι και νομίζω ότι θα το πει το…ποίημα!

ΤΕΝΕΡΙΦΗ:

Πήρε: Μαρτίνεθ(Μ-ΕΣΠΑΝΥΟΛ),Μπέλβις(Α-ΒΑΛΕΝΘΙΑ),Νούνιεθ(Α-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Β’),Ντινέι(Ε-ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ)

Έφυγαν: Μαρέρο(Ε)-Μαρτίν(Μ)(ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ),Κλαβέρο(Α-ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ),Πέρεθ(Μ-ΓΡΑΝΑΔΑ)

Προπονητής: Όλτρα(Έμεινε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δεν έχασε κανένα βασικό η νεοφώτιστη Τενερίφη αλλά δεν ανέβηκε και επίπεδο μεταγραφικά! Πολλοί θέλουν τους Νησιώτες να παίρνουν από το χέρι την Χερέθ και να πέφτουν μαζί! Έχουν καλή έδρα, πάντως αν μείνουν θα κάνουν μια μικρή υπέρβαση με βάση το ρόστερ τους!

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις       [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook