Προκριματικά με λίγο …Ισπανία!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα,εκεί συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον!Καλή τύχη

Χαίρετε….χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους αυτής της στήλης!Σήμερα έχουμε πολλά παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά και 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Segunda Division! Υπάρχει και το ενδιαφέρον για την Εθνική μας η οποία παίζει στην Ελβετία έναν πολύ σημαντικό αγώνα και χωρίς Καραγκούνη,χωρίς αυτόν τα πράγματα είναι δυσκολότερα!Δεν είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι σας το λέω ,αλλά και την εθνική του Ρεχάγελ δεν την κοντράρεις εύκολα! Πάμε να σας παρουσιάσω τα 6 παιχνίδια των ΄μικρών΄ Ισπανών για την 2η αγωνιστική:
ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ:  Για τους νεοφώτιστους θα αγωνιστούν οι ίδιοι 11 που αγωνίστηκαν και στην νίκη επί της Χιρόνα στην πρεμιέρα!Καλή ομάδα αλλά με κενά στην άμυνα,αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί η Ράγιο!Οι Μαδριλένοι νίκησαν εύκολα στην πρεμιέρα και στο κύπελλο!Πολή καλή ομάδα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει,επιστρέφουν 3 βασικοί στον μεσοαμυντικό τομέα αλλά απουσιάζουν οι πολύ καλοί Πίτι(8 γκολ πέρυσι) ο παιχταράς Αγκάνθο(12 γκολ πέρυσι) και ο βασικός μέσος Γιούμα!Με το Χ2 είμαι…η Βαγιεκάνο έχει λύσεις στην επίθεση,παίζει πάντως σε δύσκολη έδρα και ίσως βολευτεί με την ισοπαλία!Όποιος πάντως παίξει διπλό δεν θα τον πω ..τρελό!Αξίζει..
ΚΟΡΔΟΒΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄: 4Ο βαθμούς αύριο στο Άρκανχελ!Θα έχει κόσμο το γήπεδο-με καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι(πέρασαν την Μπέτις στο κύπελλο) και με καλές επιστροφές,αλλά και τον Ρίτσι(βασ.επιθ) εκτός!Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν αδύναμοι,εκτός ο καλός Μοντέρο(Εκουαδόρ)!Η εμπειρία νομίζω θα μιλήσει απόψε… Άσσος για την Κόρδοβα! ΟΥΕΛΒΑ – ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ: Η ξεκούραστη(δεν έπαιξε κύπελλο) Ουέλβα έχει ξεκάθαρα στόχο την άνοδο!Νίκησε στην πρεμιέρα χωρίς να εντυπωσιάσει-πλήρης απόψε! Η Καστεγιόν έχει δύο σημαντικές απουσίες,του αρχηγού και αμυντικού Ζαμόρα και του βασ.επιθ Ουλόα!Εκτός και ο αναπληρωματικός επιθ. Ταβάρες!Νομίζω ότι η καλή Ουέλβα στο ΄Κολομπίνο΄ δεν θα έχει πρόβλημα! ΟΥΕΣΚΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι η Ουέσκα,καλοί και οι νησιώτες στην πρεμιέρα και στο κύπελλο!Σχεδόν πλήρης και οι δύο..πιθανό over,προσοχή μπορεί να φύγει και προς το διπλό το παιχνίδι!Ίσως… ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ: Παιχνίδι Deja-vu με το παιχνίδι της Τετάρτης αλλά σε αντίστροφη έδρα και σε άλλο θεσμό!Πριν τρεις μέρες η Χιρόνα νίκησε 1-0 με τον Χορκέρα(τερμ-πρώην Μπάρτσα) να τα ΄κατεβάζει΄ όλα!Πλήρης οι φιλοξενούμενοι,2 καλές απουσίες και αρκετούς αμφίβολους οι γηπεδούχοι,δεν βγάζω άκρη…. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΚΑΝΤΙΘ: H Κάντιθ μετά το παιχνίδι της Τετάρτης δεν πήγε πίσω στην βάση της αλλά μέσω Μαδρίτης πήγε κατ΄ευθείαν στην Βαλένθια για το αποψινό παιχνίδι!Λόγω προβλήματος(αεροπορικό)όλα αυτά!Ενθουσιασμός με την απόκτηση Ογκμπέτσε,ο οποίος μίλησε για άνοδο!Δύο προβλήματα οι φιλοξενούμενοι (παίζει ο Τριστάν), μια απουσία οι γηπεδούχοι!Νομίζω οι Ανδαλουσιάνοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα εκεί,προβάδισμα στο Χ2 αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας! *Αναλυτικότερα τα ισπανικά παιχνίδια και των προκριματικών λίγο μετά τη 13.00 ραδιοφωνικά από τον Athletic Radio! Στα προκριματικά θα ρισκάρω στην Πορτογαλία, και επίσης βλέπω να μπαίνουν πολλά τέρματα στο παιχνίδι της Πολωνίας και στο Σλοβακία-Τσεχία!Επίσης νομιζω και το el – classico της Λατινικής Αμερικής θα έχει τέρματα!Θα εμπιστευτώ και τους Σκωτσέζους που τέτοια παιχνίδια ξέρουν να τα παίρνουν! ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
259. ΣΚΩΤΙΑ – ΠΓΔΜ  1

267. ΟΥΕΛΒΑ – ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ  1

285. ΠΟΛΩΝΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ   OVER

266. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄  1

277. ΔΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   2 Περιμένω τις παρατηρήσεις – επικονωνία στο  [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook