Τα φώτα στο Σαρδινέρο…

Πρεμιέρα στην 4η αγωνιστική στην Primera και πλήρης δράση στους μικρούς Ιταλούς έχουμε σήμερα!

Χαίρετε…εδώ είμαστε και εμείς για να σας παρουσιάσουμε τα δύο ισπανικά παιχνίδια για την εμβόλιμη αγωνιστική που έχουμε σήμερα και ουσιαστικά μαζί με τα παιχνίδια της Β΄Ιταλίας, θα είναι τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν!Και φυσικά ότι άλλο μας απασχολήσει από τα διάφορα κύπελλα. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ : Δύο πολύ καλές εμφανίσεις μετράει η Σεβίλλη,με Σαραγόσα εντός(4-1) και με Οσασούνα το Σάββατο εκτός (0-2)!Επιστρέφει ο Φαμπιάνο,μένουν για έναν ακόμα αγώνα εκτός οι Ρομαρίκ και Ντούσερ,πάντως με Ζοκορά και Ρενάτο σαν κεντρικοί χαφ είναι μια χαρά!Οι νησιώτες από την άλλη,είναι αήττητοι (2-1-0) με ένα επιβλητικό 4-0 επι της Τενερίφη,βρήκαν και έκαναν όμως!Εκτός ο βασ.αμυντικός Αγιόζε και ο βασ.μέσος Βίκτορ,και οι δύο έπαιξαν το Σάββατο! *Τα τελευταία 3 χρόνια στο Πιθχουάν η Μαγιόρκα έχει 2 διπλά και συνολικά έχει χάσει 2 φορές σε 10 αναμετρήσεις στην Ανδαλουσία με αντίπαλο την Σεβίλλη! Έχω την αίσθηση ότι το εύκολο πρόγραμμα και η τύχη έχει φέρει την Μαγιόρκα σε αυτό το ξεκίνημα,απέναντι στην Σεβίλλη, που είναι σε καλή κατάσταση,τα πράγματα δυσκολεύουν!Οι πιθανότητες να εμφανιστεί το Over είναι αρκετά περισσότερες από τον άσο τον γηπεδούχων! ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : 19 παίκτες πήρε μαζί του ο Γκουαρντιόλα στην Καντάμπρια,μοναδικός εκτός ο Μπόγιαν!Η Μπαρτσελόνα η οποία έδωσε ΄παράσταση΄ το Σάβατο απέναντι στην Ατλέτικο νικώντας την με 5-2 ενώ έμοιαζε να μπορούσε να βάλει όσα γκολ ήθελε!Η Σανταντέρ από την άλλη δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα,έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας απέναντι στην Μάλαγα,ενώ και στην ισοπαλία με την Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερό,ήταν καλή! *Η παράδοση των δύο στην έδρα των πράσινων είναι (3-7-5)!
*Πέρυσι στο ΄Σαρδινέρο΄ η Μπαρτσελόνα πήρε το παιχνίδι 1-2 γυρνώντας το παιχνίδι με δύο γκολ του Μέσι όπου οι μπλαουγκράνα τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες!
*Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σημερινή ενδεκάδα της Σανταντέρ αναμένονται μόλις 3 παίκτες από αυτούς που ξεκίνησαν πέρυσι στο Σανταντέρ-Μπαρτσελόνα!
Με δεδομένο την κακή αμυντική λειτουργία της Σανταντέρ(και της Μπάρτσα σε ορισμένες στιγμές) και τις επιθετικές αρετές των φιλοξενούμενων,νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει πολλά γκολ!Ίσως προηγηθεί η Σανταντέρ με τους καταλανούς να το γυρίσουν σε 1-3.Ίσως…  *Ραντεβού λίγο μετά τις 6 ραδιοφωνικά μαζί με Ναπολιτάνο για τα παιχνίδια της Serie B. επικοινωνία – παρατηρήσεις [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook