Αγωνιστική με φαβορί….

Αναλύσεις και των 7 Ισπανικών παιχνιδιών για την 4η αγωνιστική που συνεχίζεται….

Χαίρετε… εύκολα η Μπαρτσελόνα χθες, εύκολα και η Σεβίλλη αλλά έμεινε από το 25΄ στο 2-0 και δεν βγήκε το πιθανό over!Τα Ιταλικά πήγαν σχετικά καλά, μας τα χάλασε πάντως η Έμπολι! Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα 7 παιχνίδια που έχουμε την σημερινή μέρα για την Πριμέρα Ντιβισιόν η οποία ολοκληρώνεται την Πέμπτη αυτή η εμβόλιμη αγωνιστική!

 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ. – ΑΛΜΕΡΙΑ : Η Ατλέτικο δείχνει να μην είναι καλά, χωρίς νίκη τις 3 πρώτες αγωνιστικές ενώ το Σάββατο έπαιξε το ρόλο του… κομπάρσου στο Καμπ Νου που μάλλον το 5-2 την κολακεύει! Σε δύσκολο θέση ο Ρεσίνο, σε αναταραχή οι οπαδοί και το κλίμα είναι άσχημο! Ο Περέα(αμ) είναι για λύπηση στα δεξιά, ενώ σήμερα είναι εκτός ο Σιμάο! Η Αλμερία νίκησε με καλή εμφάνιση 1-0 την Χετάφε εντός, σφιχτή ομάδα, θα χτυπήσει στην κόντρα την Ατλέτικο, χωρίς απουσίες. Δύσκολο παιχνίδι … *07/08 6-3,08/09 3-0..Παρ΄όλα αυτά νομίζω ότι θα έχουμε τέρματα σήμερα…

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ : Ισορροπημένο παιχνίδι αναμένω στο Θορίγια!Χωρίς νίκη οι Βάσκοι με μέτρια εμφάνιση το Σάββατο απέναντι στην Σεβίλλη! Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Βαγιαδολίδ στην Αραγονία επί της Σαραγόσα (1-2).Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι δύο, πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, πιο έμπεροι οι φιλοξενούμενοι!

*Ανεξαρτήτου έδρας τα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους έχουν λήξει ισοπαλία.

*Τα 3 τελευταία Βαγιαδολίδ – Οσασούνα ήρθαν ισόπαλα (0-0,0-0,1-1)

Με αυτά και με εκείνα έχω την εντύπωση ότι η ισοπαλία(Χ) είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα και θα την κρατήσω!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η μια σε κακή κατάσταση (Βίγια) η άλλη(Ρεάλ) σε τρομερή! Παίζει καλά η Ρεάλ και ο ρόλος του Γκρανέρο είναι κομβικός για την λειτουργία της ομάδας παρά τα αστέρια της! Εκτός μόνο ο Αρμπελόα! Η ομάδα του Βαλβέρδε έκανε παιδικά λάθη στο Μπιλμπάο και έχασε 3-2,χωρίς νίκη σε 3 αγωνιστικές! Επιστρέφει ο αρχηγός  Σένα, εκτός ο πολύ καλός μέσος ο Ιμπαγάσα!

*Τα τελευταία δύο χρόνια η Ρεάλ έχασε 2 φορές, πέρυσι έχασε 3-2 στο Μαδριγάλ!

*Ο Πελεγκρίνι θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα

Ανεξάρτητα από αποδόσεις νομίζω ότι εύκολα η δύσκολα η Ρεάλ θα κερδίσει!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΑΛΑΓΑ :Στο νεόκτιστο Κορνέγια-Πράτ της Βαρκελώνης η αναμέτρηση! Η Εσπανιόλ χωρίς Ταμούδο-Ντε λα Πένια και Νακαμούρα νίκησε την Λα Κορούνια εκτός με 2-3!Απο αυτούς επιστρέφει στην αποστολή μόνο ο Ιάπωνας! Θέλει την πρώτη της νίκη στο γήπεδο της.Η Μάλαγα από την άλλη εκτός από την νίκη της πρεμιέρας(3-0) με την Ατλέτικο εμφανίστηκε αρκετά επιπόλαιη και έχασε και από Κορούνια και από Μάλαγα! Έχει αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρυσι και τον προπονητή επίσης! Χωρίς προβλήματα οι Μαλαγίστας!

*Στα 3 τελευταία εντός η Εσπανιόλ έχει νικήσει και στα 3 και ειδικά πέρυσι που το ήθελε πολύ απέναντι στην τότε αδιάφορη Μάλαγα!

*Σε 8 συνολικά παιχνίδια στην Βαρκελώνη δεν έχει έρθει ποτέ ισοπαλία (4 νίκες Εσπανιόλ-4 νίκες Μάλαγα)

Έχω την αίσθηση ότι οι Καταλανοί παρά το άγχος που έχουν στην έδρα τους είναι πιο κοντά στην νίκη!

ΧΕΡΕΘ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  : Η Χερέθ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και η μοναδική που δεν έχει καν σκοράρει σε 3 αγώνες!Προέρχεται από 5άρα στο Μπερναμπέου και θα τα δώσει όλα για την νίκη απόψε! Αυθάμι( βας.αμυ) και Μπεργαντίνος(βας.μεσος) είναι εκτός, επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μεντόζα! Μέτριο ρόστερ, μέτριος προπονητής δύσκολο έτσι και αλλιώς το έργο της για παραμονή, επιθετικά με 4-3-3 παντως σήμερα οι Ανδαλουσιάνοι! Οι Γαλιθιάνοι από την άλλη απογοήτευσαν την προηγούμενη αγωνιστική με τον Λοτίνα να προαναγγέλει αλλαγές, χωρίς προβλήματα αγωνιστικά!

Παιχνίδι σκοπιμότητας με αναγκαιότητα νίκης περισσότερο από την Χερέθ αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμα,σφιχτή ομάδα η Λα Κορούνια. Πιθανό Under…και λίγο..Άσος! Για 1-0 λέμε..

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ : Μας δικαίωσε η Τενερίφη πριν 2 αγωνιστικές στο ίδιο γήπεδο με την Οσασούνα, τότε νίκησε 2-1!Αρκετοί περίμεναν να κάνει την έκπληξη στην Μαγιόρκα και …έφαγε 4,τελειώνοντας το παιχνίδι με 9!Εκτός οι δύο βασικοί αμυντικοί που αποβλήθηκαν στο νησί ο Μπερτράν και ο καλός Λούνα! Το απόλυτο έχει η΄ Μπίλμπο’ με τον Καπαρός να κάνει το κλασσικό …ροτέισον αφήνοντας εκτός αποστολής τους επιθ. Βελέθ, Ορμπάιθ και Ντε Θέριο, έχει λύσεις στην επίθεση παντως με τον φορμαρισμένο Γιορέντε να ξεκινάει, ενώ ο βασικ  μέσος Μαρτίνεθ θα ξεκινήσει από τον πάγκο!

*Έχουν να βρεθούν 9 χρόνια οι δυο τους,τότε η Μπιλμπάο νίκησε 2-3 στο νησί!

*Το ΄Ελιόντορο΄ αναμένεται να έχει πολύ κόσμο..

Δύσκολο να κάνουν το 4/4  οι Βάσκοι από την άλλη η Τενερίφη έχει απουσίες στην άμυνα! Η ισοπαλία είναι το πρώτο σημείο αλλά δεν …τρελαίνομαι!

ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ :Μετά το επιβλητικό 4-1 στο Σαρδινέρο μετράει δύο συνεχόμενες ήττες η Χετάφε! Πλήρης οι γηπεδούχοι με Σολδάδο και Αλμίν μπροστά,καλοί και οι δύο! Στην άμυνα έχει κενά η Χετάφε με περιορισμένο ρόστερ φέτος!Πατατράκ για την Βαλένθια στο Μεστάγια αφού ισοφαρίστηκε στο 86΄ από την Χιχόν ενώ έπαιζε και με παίκτη παραπάνω! Μέχρι τώρα καλή η Βαλένθια στο πρωτάθλημα,σε τρομερή κατάσταση ο Βίγια(4γκολ),πλήρης οι νυχτερίδες!

*Στα 6 χρόνια που αγωνίζεται η Χετάφε στην Πριμέρα, η Βαλένθια έχει νικήσει μόλις μια φορά στην Μαδρίτη, πέρυσι με 0-3!

Η Βαλένθια μέχρι τώρα έχει σκοράρει 8 φορές, πολύ καλή στον ανοιχτό χώρο και νομίζω ότι θα της δωθεί στην Μαδρίτη!Είναι και λίγο επιπόλαιη πίσω,νομίζω θα δεχθει και τέρμα! Προβάδισμα στο over και σαφέστατα στο διπλό για τον Βίγια…

επικοινωνία – παρατηρήσεις     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook