Αφεντικό η Πόρτο…

Επιλογές για όλα τα γούστα το Σάββατο και πρόγραμμα γεμάτο μεγάλα παιχνίδια…

Χαίρετε….την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους της στήλης… εδώ είμαστε για να δώσουμε περίπου το στίγμα που θα ακολουθήσει η αυριανή εκπομπή λίγο μετά τη 13.00!Από εδώ λοιπόν, ξεκινάμε την περιήγηση μας στο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου εξελίσσονται κανονικά όλα τα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο.

Ίσως προκύψουν και νεότερα στοιχεία όπου θα τα ενημερωθείτε στην σημερινή στοιχηματική εκπομπή το μεσημέρι στον Athletic.

Στην Γερμανίαυπάρχει το μεγάλο παιχνίδι Αμβούργο – Μπάγερν όπου τα προγνωστικά είναι επισφαλή..χωρίς νεότερες απουσίες και για τους δύο πάντως! Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό ντέρμπι, υπάρχει και αυτό της Βεστφαλίας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σάλκε, εδώ που ίσως ρισκάρω με τους γηπεδούχους! Επίσης νομίζω η Κολωνία έχει τύχη σήμερα απέναντι στην Λεβερκούζεν…. δεν είναι για τόσο χαμηλά, όσο και αν η Μπάγερν δείχνει δυνατή, κάπου θα σταματήσει,και νομίζω ήρθε η στιγμή..

Οι Ισπανοί αν εξαιρέσουμε τις 2 πρώτες αγωνιστικές οι υπόλοιπες σε Primera και Segunda δεν κύλησαν ιδιαίτερα ομαλά… Δεν βγάζεις εύκολα άκρη γιατί  μέχρι τώρα υπάρχουν αρκετοί ΄τυχεροί΄ που παίρνουν αποτελέσματα από το πουθενά! Στην Primera παίζουν τα ΄θηρία΄ σήμερα ..οι αποδόσεις δεν βοηθάνε!

*Για τους φίλους της παράδοσης και των σκορ, το Βαλένθια –Σεβίλλη τα τελευταία 3 χρόνια έρχεται 3-1 τελικό!  

Στην Segunda, όπου και εδώ  τα αποτελέσματα τελευταία δεν μας δικαιώνουν,σήμερα θα ρισκάρω στην Ράγιο σε μια απόδοση που με καλύπτει,και στο Χ2 της Αλμπαθέτε ενώ να επισημάνω ότι η αγωνιστική είναι αρκετά δύσκολη με τα περισσότερα παιχνίδια να μην μπορείς να τα πιάσεις πουθενά!

Η Αγγλίαδεν μου κάνει… κάτι, λίγο… Αστον Βίλα και λίγο Έβερτον αλλά δεν τρελαίνομαι! Στην Γαλλία, προσοχή στην Λυώνγιατί έχει εκτός δύο παίκτες που μέχρι τώρα κάνουν την διαφορά (Λόπες-Μπαστός)!Νομίζω η Μονπελιέ σε χαμηλή απόδοση θα κερδίσει, ενώ βλέπω να μπαίνουν γκολ στο Μονακό – Σεντ Ετιέν!

ΤΡΙΑΔΑ

233. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ   2

241. ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ –ΕΤΙΕΝ   OVER

263. ΠΟΡΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.   1

ΣΥΣΤΗΜΑ

212. ΚΑΛΜΑΡ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ   1

228. ΚΑΝΤΙΘ – ΟΥΕΛΒΑ  Χ

229. ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ   2

238. ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ    1

265. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ   1 (Χ)

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις   [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook