Μέρα σεντονιού…

Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα η 2η αγωνιστική για τους πρώτους τέσσερις ομίλους του CHL….

Χαίρετε..οκτώ παιxνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση ανά τον κόσμο..Τα περισσότερα παιχνίδια πάντως ειναι αμφίρροπα και η δυσκολία έχει να κάνει με την διοργάνωση,δηλαδή τους ομίλους! ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΙΝΤΕΡ

O Ζοσέ Μουρίνιο, είδε την ομάδα του να μένει στο 0-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην πρώτη αγωνιστική και να χάνει στην Γένοβα από την Σαμπντόρια, έχει σήμερα εκτός Σνάιντερ, Μότα, Ματεράτσι και Σουάζο. Η ομάδα του Μιλάνου μετρά τρεις νίκες και μία ήττα σε έξι επισκέψεις σε ρωσικό έδαφος απέναντι σε άγνωστη ομάδα τουλάχιστον σε τέτοιο επίπεδο! Στο χέρι των Ιταλών η νίκη…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΔΙΝΑΜΟ

Η αστρονομική Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου χωρίς τον τραυματία Τσιγκρίνσκι(καλύτερα λεώ εγώ), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανρί. Οι Ουκρανοί έχουν στην σύνθεσή τους τον Σεφτσένκο και μια καλή και δεμένη ομάδα αλλά στο Κάμπ Νου…δεν τους παίρνει και πολύ! Γκολ και θέαμα …εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν υπολογίζει στον Τζιλαρντίνο (2αγ. τιμωρημένος), τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Γιόβετιτς. Εκτός οι Ντε Σιλβέστρι, Κομότο και Σαντάνα. Η Λίβερπουλ νίκησε 6-1 την Χαλ και ο Ράφα Μπενίτεθ υπολογίζει και πάλι στους Άγκερ και Αουρέλιο, αλλά εκτός μάχης παραμένει ο Ακουιλάνι και οι τραυματίες Μπεναγιούν, Μασεράνο. Ο Κυργιάκος αναμένεται να μείνει στον πάγκο…Η καλή Λίβερπουλ θα πέρασει και μάλιστα εύκολα,οι Βιόλα δεν είναι καλά…

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΛΥΩΝ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η πρωτάρα Ντέμπρετσεν υποδέχεται τη Λυώνν στο «Φέρεντς Πούσκας». Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες, καθώς ο Κλοντ Πιέλ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λισάντρο, Μπάστος, Μποντμέρ, Άντερσον, Ντελγκάδο και Μπουμσόνγκ, αλλά επιστρέφει ο Έντερσον..Σκληροτράχηλοι οι Ούγγροι, με δεδομένα τα προβλήματα των Γάλλων νομίζω ότι το Under έχει τον πρώτο λόγο!

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχείς «λευκές» ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και θα έχουν σήμερα στις τάξεις τους τον Στίβεν Ντέιβις και τον Σάσα Πάπατς,βασικοί και οι δύο.Οι Ανδαλουσιάνοι είναι σε τρομερή κατάσταση θα παραταχθούν χωρίς τους Περότι, Φάτσιο, Ντούσερ και Ακόστα που είναι τραυματίες,πάντως οι απουσίες (εκτός Περότι) δεν είναι σημαντικές!Σέβομαι την Ρέιντζερς αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση,η Σεβίλλη είναι ανώτερη αλλά όχι έμπειρη αρκετά..το αφήνω!

 

 

ΟΥΝΙΡΕΑ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Για την Στουτγάρδη οι βασικοί χαφ Χλεμπ και Λάνιγκ και ο βασικός αριστερός μπακ Μανίν δεν βρίσκονται στη διάθεση του Μάρκους Μπάμπελ.Οι Γερμανοί δεν είναι και στα καλύτερά τους,αλλά αντιμετωπίζουν μια ομάδα του χεριού τους,νομίζω και εδώ το Under έχει τύχη..

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας μετρούν μόλις μία ήττα σε 33 παιχνίδια ως γηπεδούχοι σε όλα τα Ευρωπαικά παιχνίδια τους(κυρίως ΟΥΕΦΑ.Ο Ρόναλντ Κούμαν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρομέρο, Μάρτενς και Μέντες. Η Σταντάρ θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό Ντεφούρ και τον Κολέ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φελίπε,ο νεοαποκτηθείς Ντακούρ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.Σε κακό ΄φεγγάρι΄ και οι δύο ομάδες οι οποίες πάντως παραμένουν καλές και αξιόπιστες επιθετικά..λογικό Over..

 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ερυθρόλευκοι έχουν τα γνωστά προβλήματα του Γκαλέτι και του Ντάρμπισιρ,ενώ ο Μαρέσκα τα ξίδεψε στην Αγγλία αλλά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί!Οι Άγγλοι θα παραταχθούν ξανά με τον 3ο τερματοφύλακα τους (εκτός Φαμπιάνσκι-Αλμούνια),εκτός ο Γουόλκοτ,ο Ντενίλσον,ο Τζουρού,ο Μπέντνερ και ο Νασρί!Οι κανονιέρηδες ξεκίνησαν …τρομακτικά την σεζόν αλλά στην συνέχεια έριξαν μια ταχύτητα,ο Ολυμπιακός είναι αμυντικά καλά οργανωμένος,αν δεν δεχτεί γκολ στα πρώτα 25 λεπτά μπορεί το παιχνίδι να μείνει στο 1-0 ή στο 2-0…δύσκολα να πάρει αποτέλεσμα αλλά μπορεί να κρατήσει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό και σκορ!

 Επικοινωνία – παρατηρήσεις   [email protected]

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook