Πολλά γκολ στο Μάντσεστερ…

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στην φάση των ομίλων με τα σημερινά 8 παιχνίδια του CHL…

Χαίρετε..είδαμε πριν λίγο πάνω-κάτω τι έγινε χθες την πρώτη μέρα για την 2η αγωνιστική του Champions league!Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μην κερδίσουν Λυών και  Λίβερπουλ, τραγικές και οι δύο χθες, οι νερατζούρι έμειναν και στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο! Ενω δεν περίμενα να καθαρίσουν με 4άρες Λυών και κυρίως Σεβίλλη! Ήρθε το Under στην Ρουμανία και το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό.

Είδαμε και χθες πόσο αμφίρροπα και δύσκολα είναι τα παιχνίδια του chl ειδικά στους ομίλους… Πάμε να δούμε την ειδησεογραφεία των εννέα παιχνιδιών!

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το σπουδαιότερο ματς της ημέρας διεξάγεται στην «Αλιάντς Αρένα»! Οι Βαυαροί προέρχονται από ήττα με 1-0 από το Αμβούργο, εκτός Φαν Μπόμελ, Ντεμικέλις και Τόνι .Η «Γηραιά Κυρία» ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Μπολόνια την Κυριακή και ο Φεράρα δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Καναβάρο, Σισόκο, Τιάγκο και Σαλιχάμιτζιτς! Την δεδομένη χρονική περίοδο που συναντιούνται οι δυο τους νομίζω ότι η Μπάγερν έχει το προβάδισμα με 1-0 και 2-1 για σκορ!

ΜΠΟΡΝΤΟ  – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Στο ΄Σαμπά Νταλμάς΄ η Μπορντό χωρίς απουσίες υποδέχεται τους Ισραηλινούς! Οι πρωταθλητές Γαλλίας υπό τις οδηγίες του Μπλάν έχουν μάθει να κερδίζουν και στην έδρα τους είναι πάρα πολύ ισχυροί! Η Μακάμπι νομίζω δύσκολα θα απειλήσει τους Γιρονδίνους!

ΤΣΣΚΑ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Στην Μόσχα αναμετρώνται δύο ομάδες που στις χώρες τους δεν τα πάνε και πολύ καλά! Πιο ξεκούραστη η Μπεσίκτας (δεν έπαιξε το Σαβ/κο). Οι γηπεδούχοι είναι πλήρης,ενώ οι Τούρκοι έχουν αμφίβολοτους τον  Φερράρι και εκτός Ρουστού και Τοραμάν! Δύσκολο παιχνίδι, ποιοτικές και οι δύο, προέρχονται αμφότερες από ήττες την πρώτη αγωνιστική, παλεύουν και οι δύο για την δεύτερη θέση και ξέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό! Προβάδισμα στοUnder…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκάτοικοι… στην κορυφή οι δυο τους με την πρωτάρα Βόλφσμπουργκ να πηγαίνει στην Αγγλία για την …εμπειρία και την έκπληξη! Εκτός για την πρωτοπόρο πλέον της Premiership,Γιουνάιτεντ οι Φαν ντε Σάαρ,Πάρκ και Χάργκριβς η οποία είναι 21 παιχνίδια αήττητη εντός,ενώ οι ΄λύκοι΄  έχουν αμφίβολο τον βασικό αμυντικό τους χαφ,Τζόσουε! Οι Γερμανοί δεν  έχουν μάθει στην σκοπιμότητα και στην άμυνα, ανοιχτό παιχνίδι και πολλά γκολ θα έχουμε νομίζω στο Μάντσεστερ!

*Ραντεβού ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 6 στον Athletic…

ΜΙΛΑΝ – ΖΥΡΙΧΗ

Στο Καμπιονάτο αν δεις την ολόκληρο ενενηντάλεπτο την Μίλαν…θα αρρωστήσεις! Άλλη μια κακή εμφάνιση και 0-0 με την ..Μπάρι το Σάββατο! Εκτός ο Αμπιάτι για τους γηπεδούχους ενώ οι Ελβετοί θα έχουν τον πολύ καλό επιθετικό τους Ασλί,εκτός! Η Μίλαν μεταμορφώνεται στην Ευρώπη αλλά δεν νομίζω να θέλει κανείς να ασχοληθεί με το παιχνίδι… ίσως από αντίδραση ασχοληθώ με το Under λόγω απόδοσης!

ΡΕΑΛ Μ. – ΜΑΡΣΕΙΓ

Η Ρεάλ των αστέρων συνεχίζει να παίζει καλά και ενίοτε να εντυπωσιάζει! Όλα τα αστέρια της είναι μέσα για σήμερα… εκτός ο Αρμπελόα και ο Φαν Νίστερλοι! Η Μαρσέιγ από την πλευρά της  έχει καλές επιστροφές ,μοναδικός  εκτός ο αναπλη επιθ. Κονέ! Οι Μασσαλοί δέχονται εύκολα γκολ ( 2 από Βαλενσιέν το Σάββατο) δύσκολα θα ..γλιτώσουν στην Μαδρίτη! Ίσως το 4-6 είναι μια επιλογή όπως και το 1ημ/1τελ με δεδομένο ότι και οι Γάλλοι είναι καλοί  στην επίθεση!

ΑΠΟΕΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο κατάμεστο από 22.000 φιλάθλους «ΓΣΠ» την ΄μεγάλη΄ Τσέλσι! Για τους γηπεδούχους εκτός οι Ζορζ, Μπρούρσε και Ζεβλάκοφ, ενώ  αμφίβολος είναι ο Σικόρα. Η ομάδα του Αντσελότι από την άλλη, προέρχεται από ήττα με την Γουίγκαν με 3-1 και ταξίδεψε στην Κύπρο χωρίς τους Ντρογμπά,Μπάλακ,Μίκελ,Ντέκο,Άλεξ και Μποσίνγκουα! Ο ενθουσιασμός των Κυπρίων αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην επιλογή του διπλού που έτσι και αλλιώς είναι σε αστεία απόδοση! Με δεδομένες και τις απουσίες των μπλε μόνο η κόντρα αξίζει…

ΠΟΡΤΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Έχω την αίσθηση ότι αυτό το παιχνίδι θα ΄τραβήξει΄ αρκετό τζίρο! Και μιλάω για τον άσο..Δεν είναι όμως τόσο εύκολα τα πράγματα για τους Πορτογάλους. Η Πόρτο μας δικαίωσε.. το Σάββατο και επικράτησε της Σπόρτινγκ που έχουν εκτός τον εξαιρετικό αμυντικό χαφ Φερνάντο και τον Κριστιάν Ροντριγκεζ! Η Ατλέτικο προέρχεται από το 2-2 στο Μεστάγια όπου παρουσίασε για άλλη μια φορά τραγικά αμυντικά  κενά! Εκτός ο μέσος Γκαρσία και ο βασικός τερματοφύλακας Ασένχο! Η Πόρτο με την Τσέλσι στην πρεμιέρα ήταν πολύ καλή, ενώ η Ατλέτικο μέχρι τώρα δεν πείθει, παρ΄όλα αυτά στην επίθεση είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη! Όλα δείχνουν….άσο θα καλυπτώ πάντως με το Over…

επικοινωνία – παρατηρήσεις  [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook