Εδώ,εδώ στο γήπεδο αυτό….!

Τα τελευταία εισητήρια οριστικοποιούνται σήμερα για το Μουντιάλ 2010 της Νοτίου Αφρικής!

Χαίρετε…. εδώ είναι και η στήλη, πάντα σε ετοιμότητα σε μια μέρα που δεσπόζουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Αφρικής! Μεγάλο παιχνίδι για την Εθνική μας απέναντι στους Λετονούς και εδώ που τα λέμε για να μιλήσουμε και στοιχηματικά ο τόσος μεγάλος φαβοριτισμός της Εθνικής μας δεν δικαιολογείται!

Για να περάσουμε στα προκριματικά πάμε να δούμε που θα σταθούμε την αυριανή μέρα!

Να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι των Σκαδιναβών όπου μου φαίνεται ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι με την σκοπιμότητα να έχει τον κύριο λόγο και  το Under την μεγαλύτερη τύχη..και το παιχνίδι ίσως φύγει και προς το διπλό των Σουηδών!

Επίσης στο παιχνίδι της Τσεχίας με την Πολωνία θα κρατήσω το Over,ενώ τοΚύπρος – Βουλγαρία έχει και αυτό πολλά τέρματα με τους Βούλγαρους να έχουν το 9/9 στο νησί! Νομίζω το 2-3 γκολ είναι μια καλή περίπτωση

Στα λίγο μεγαλύτερα σημεία θα ρισκάρω στο άσο της Ρωσίας στο ντέρμπι  με τους Γερμανούς ενώ το Ιρλανδία – Ιταλία μου μοιάζει μια βολεμένη ….ισοπαλία!

Επίσης κρατάμε το Under στην Κολομβία η οποία στην έδρα της συνηθίζει τα παιχνίδια να τα πηγαίνει στο 1-0!Ενώ στην Λατινική Αμερική ίσως αξίζει την κόντρα η Βραζιλία

Αυτά πάνω-κάτω στα προκριματικά ..αναλυτικά το μεσημέρι λίγο μετά τη 13.00 στον Athletic Radio..

Στην Segunda Division τώρα… έχουμε 8 παιχνίδια σήμερα! Κατ΄αρχήν, αφήνω στην άκρη το Χιρόνα – Καστεγιόν (έχει λίγο Χ)!Την Θέλτα την προτιμήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Ουέλβα στο 4άρακι τώρα …την αφήνω, λόγω απόδοσης κυρίως, αλλά φοβάμαι και λίγο μήπως μείνει στο 1-1!Αφήστε που η Θέλτα έχει 17 χρόνια να νικήσει την Άλμπα εντός!

 Θα πήγαινα με την Έλτσε ,και ας έχασε στο τοπικό ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα, που έχει νέο προπονητή και τέτοια ματς τα παίρνει αλλά έχει απουσίες ενώ  η Ουέλβα δεν στα καλά της! Το αφήνω και αυτό… Το σημείο μου σήμερα είναι η Μούρθια, με καλή παράδοση με την Κόρδοβα (4 σερί 1-0),έχει καλές επιστροφές, η Κόρδοβα εκτός είναι άλλη ομάδα, είναι και κουρασμένη λόγω κυπέλλου… Με αυτά και με αυτά… Άσος και 1-0!

Για το Ταραγόνα-Λεβάντετο σετάκι με ποσοστά  νίκης μου λέει  50-25-25!Η Ταραγόνα έχει καλή παράδοση, καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει η βαθμολογία αλλά και το Λεβάντε είναι αήττητο εκτός έδρας,παιχνίδι για 1-0…δύσκολο αν έρθει!

Επίσης υπάρχουν τρια παιχνίδια παρεμφερή που τείνουν και τα τρια στο 2 αλλά έχουν και ισοπαλία μέσα…! Η Νουμάνθια έχει καλές επιστροφές, δεν έχει καμία σχέση με την Ουέσκα και το 2.6 στο διπλό είναι προκλητικό! Επίσης με την φόρα που έχει η Ράγιο μπορεί να φύγει με διπλό από το Μαδριγάλ, είναι και πιο ξεκούραστη και πλήρης σε κακή απόδοση πάντως! Ενώ και η πρωτοπόρος  Χέρκουλες (χωρις Ντελίμπασιτς) παίζει στο νησί με την ελλιπέστατη  Λας Πάλμας η οποία πάντως δεν χάνει από τους Αλικαντίνιους εδώ και 6 αναμετρήσεις ( 3-2-0)!Προσωπικά θα ρισκάρω στο διπλό του 2.55 και ανω, θα το καλύψω στο 1-1 για σκορ!

ΤΡΙΑΔΑ

294. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ   1

302. ΣΕΡΒΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ   1

303. ΤΣΕΧΙΑ –ΠΟΛΩΝΙΑ   OVER

ΤΡΙΑΔΑ ΙΙ

284. ΡΩΣΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ   1

293. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ   2

311. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ   Χ

 

Καλή τύχη… ραντεβού ραδιοφωνικά!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία      chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook