Καλώς τα παιδιά…

Τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι ξανά στο επίκεντρο μετά τις ευρωπαικές υποχρεώσεις των ομάδων!

Τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι ξανά στο επίκεντρο μετά  τις ευρωπαικές υποχρεώσεις των ομάδων! Να ξεκινήσουμε την σημερινή μέρα μια μίνι περιήγηση στο σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος!

Μεγάλο ενδιαφέρον σε Γαλλία έχουμε σήμερα,αμφίρροπα παιχνίδια στην Αγγλία,ματς με ξεκάθαρα φαβορί σε Ισπανία και Γερμανία…Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε!

Χαίρετε… εδώ είμαστε και εμείς !Νομίζω ότι η Γαλλία για μια ακόμη Παρασκευή πήγε καλά με το Χ του Στρασβούργου και τον άσο της Νίμ, και το 2-3 της Ντόρτμουντ πέρασαν οι βασικές μας επιλογές!

Για Αγγλία δεν θα αναφερθώ, να κάνουμε λίγο υπομονή να ακούσουμε αύριο Ηλία Σπινάσα για την Πρέμιερ Αγγλίας, σε μια αγωνιστική που έχουμε Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουν.!Για να δούμε

Συνεχίζουμε με Bundesliga  που θα κρατήσω το 4-6 γκολ στο Χόφενχαιμ – Νυρεμβέργη! Με μπόλικο ρίσκο θα κρατήσω τον άσο της Γκλάντμπαχ, δεν είναι σε καλή κατάσταση ας ελπίσουμε σήμερα στην δυνατή έδρα της να αναθαρρήσει απέναντι στην Κολωνία! Αυτά σαν μια πρώτη γνώμη…

Στην Primera έχουμε υπηρεσιακό προπονητή στην Ατλετικό, τον Νταμιά, και φυσικά προ των πυλών ο Κίκε Φλόρες που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα! Παίζει με την πολύ καλή Μαγιόρκα που εκτός όμως ..χάνεται! Οριακό over,ίσως καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ! Προς το over και το Σεβίλλη – Εσπανιόλ ,πλήρεις οι Ανδαλουσιάνοι με καλές επιστροφές, η Εσπανιόλ ήταν καλή με Τενερίφη αλλά συνεχίζεται η αντιπαράθεση διοίκησης – Ταμούδο και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ομάδα! Πιθανό Over..Για το παιχνίδι της Ρεαλ, αν ασχοληθώ με κάτι θα είναι με την κόντρα της, η Χιχόν είναι σε καλή κατάσταση!

Στους μικρούς Ισπανούς… σήμερα η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά ερωτηματικά! Ισορροπημένα δύο παιχνίδια το Λας Πάλμας – Αλμπαθέτεκαι το Μούρθια – Ουέλβα! Η Λας Πάλμας έχει 3 καλές απουσίες, έχει να σκοράρει 3 παιχνίδια, η Άλμπα εκτός σκοράρει έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Στουάνι (επιθ-6γκολ) ..για 1-1 το βλέπω το παιχνίδι!

Στην Ουέλβα λείπει ξανά ο παιχταράς ο Κολούνγκα που είναι η …μισή ομάδα, η Μούρθια καλή εντός αλλά κολλημένη στις ισοπαλίες..και εδώ η ισοπαλία τον πρώτο λόγο!

Πλήρης η Σοσιεδάδ με Κόρδοβα (εκτός  ο πολύ καλός Αρτεάγα),το 1.6 δεν μου αρέσει όμως,οι βάσκοι τον πρώτο λόγο! Θέλω να ασχοληθώ ζεστά με Μπέτιςαλλά έχει κάνει 2 τραγικές εμφανίσεις, εκτός ο Εμανά οι υπόλοιποι είναι μέσα και αυτός ο Ζορκέρα πιάνει τα …άπιαστα με την Χιρόνα! Προβάδισμα παντως στο διπλό, από κοντά και η ισοπαλία!

Απο κει και πέρα στο Χ2 το Ταραγόνα – Χέρκουλες,λέω να ρισκάρω  εδώ στο διπλό(3 συνεχόμενες ισοπαλίες έχουν φέρει μεταξύ τους)!Αδιάφορο με αφήνει τοΟυέσκα –Λεβάντε, πάει παντού ενώ για Βιγιαρεάλ Β΄ – Καστεγιόν ο νέος κόουτς των φιλοξενούμενων ΄Τιντιν΄ θα βάλει την ίδια ενδεκάδα με αυτή στο 1-0 επι της Μπέτις,ο οποίος θα δει το ματς από την κερκίδα! Σχεδόν πλήρεις οι γηπεδούχοι που απειλούν μόνο με τον Μάρκο Ρουμπέν…. Τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια.Στο Χ2 και εδώ… Δεν βγάζω ξεκάθαρο συμπέρασμα!Για όσους μπορούν πιθανό goal – goal!

Ενώ στην Γαλλίαδύο επιλογές :στο ΄Ζοφρουά Γκισάρ΄ οι στεφανουά  υποδέχονται την Βαλενσιέν… Σε ένα ζευγάρι που παραδοσιακά έχει αφεντικό! Και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους! Η  γηπεδούχος η οποία από το 1965 μετράει σερί με την Βαλενσιέν  19-0-1 παρακαλώ! Και συνήθως νικάει και με μεγάλο σκορ, πέρυσι 4-0.Καλώς τα παιδιά…Άσος για την Σεντ Ετιέν και Over..!

Στο ΄Μπονάλ΄ η  Σοσό υποδέχεται την Λοριάν.. Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες και οι τρεις με το ίδιο σκορ 1-1Με καλή ψυχολογία και οι δύο, προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα άλλωστε ,σφιχτή η Λοριάν εκτός η Σοσό είναι κυρίως του 1-0 εντός! Έχω την αίσθηση κάπου στην μέση θα τα βρουν οι δύο..Όλοι ικανοποιημένοι με μια ισοπαλία του 1-1…και εμείς!

*ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ 13.00 – 15.30 ΣΤΟΝ ATHLETIC RADIO 104.2

ΤΡΙΑΔΑ

242. ΕΜΠΟΛΙ – ΑΣΚΟΛΙ    1

339. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ    1/OVER

348. ΣΤΑΝΤΑΡ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ   Χ(2)

ΣΥΣΤΗΜΑ

236. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ    1

323. ΑΤΛΕΤΙΚΟ –ΜΑΓΙΟΡΚΑ  2-3 ΓΚΟΛ

325. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ   Χ

329. ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ   2

340. ΣΟΣΟ – ΛΟΡΙΑΝ    Χ

*Στα υπόψιν και το Over στο Ολυμπιακός – Εργοτέλης, το διπλό ρίσκου της Χέρκουλες σε υψηλή απόδοση και το Over στο Σεβίλλη – Εσπανιόλ!

Επικοινωνία – παρατηρήσεις     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook