Στοίχημα με …σύστημα!

Πέρασε και αυτό το στοιχηματικό Σαβ/κο με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην 4η αγωνιστική!

Χαίρετε…. τελείωσε και αυτό το Σαβ/κο ! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν από τα καλύτερα! Το φοβόμουν… δεν ήμουν τρελαμένος με πολλά παιχνίδια και οι επιλογές ήταν με υψηλό ρίσκο! Στην κόψη νομίζω πάντως το σύστημα της Κυριακής δεν έδωσε πολλά..τα 2 παιχνίδια στα 2-3 γκολ έμειναν στο 1-0 και δεν άξιζε να μείνουν χαμηλά στα σκορ! Παίξε σωστά και χάσε που λέει και μια ..ψυχή!

Θα συνεχίσουμε όμως να ασχολούμαστε με αποδόσεις που αξίζουν την προσοχή μας! Δεν είμαι της λογικής του 1.5..Εκτός αν το παιχνίδι είναι για 1.3 και μου το δίνουν 1.5…τότε ναι! Αν αναλογιστείτε το κέρδος του 1.3 ή 1.4 σε κάποιο δελτίο σας ….δεν θα ασχοληθείτε ποτέ ξανά με τέτοιες αποδόσεις! Έστω ότι προβλέπετε την εξέλιξη ενός αγώνα… οποιοσδήποτε αγώνας και ας είναι, με σαφέστατο φαβορί, πχ … παίζετε άσο του 1.3 και το παιχνίδι έρχεται 2-0… κερδίσατε! Τί; Έστω ότι κάποιος τοποθέτησε 100ευρω στο συγκεκριμένο στοίχημα, θα πάρει πίσω 130!Ρισκάρεις 100 για να πάρεις 30 σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που βλέπουμε ότι οι διαφορές των ομάδων δεν είναι και πολύ μεγάλες! Και δεν είναι μόνο αυτό, το λεγόμενο value for money,το θέμα είναι και η συχνότητα! Δηλαδή, κάποιος που ασχολείται με αποδόσεις του 1.3,για να βγαίνει μακροχρόνια κερδισμένος ,πρέπει να κερδίζει 8/10 γεγονότα(Αν ασχοληθείς με αποδόσεις τύπου 2.00 πας για 5/10)!Ούτε ο Πιτ Παπαδάκος τέτοια επιτυχία σε προβλέψεις! Θα μου πει κάποιος ότι… παίζω τα ακλόνητα φαβορί… Σωστά, για κάντε όμως τον κόπο να δείτε κάθε Σαβ/κο πόσα 1.4 και 1.3 σπάνε και αν ΄περνάνε΄ 6 στα 10 αναλογικά! Η προσωπική μου γνώμη, αν και αρκετοί την έχετε ξανακούσει ή ξαναδιαβάσει, είναι να μελετάτε τα παιχνίδια χωρίς να γνωρίζεται τις αποδόσεις! Κάντε τις επιλογές σας, ξεκαθαρίστε τις ΄καλύτερες΄ και βάλτε τες σε δελτία με λάθη, σε σύστημα! Το οποίο στο απόλυτο θα σου προσφέρει τεράστιο κέρδος και αν χάσεις ένα ή δύο γεγονότα μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω! Σύστημα και πάλι σύστημα λοιπόν!

Όποιος δεν γνωρίζει από συστήματα μπορεί να στείλει email να του απαντήσω στις απορίες του!

Το στοίχημα το λέω συνεχώς είναι ένα ωραίο χόμπι δεν είναι δουλειά που μέσω αυτής θα πληρώσουμε το νερό και το ρεύμα! Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση αλλά και  ούτε και θριαμβολογία! Και τα λέω τώρα που τα πράγματα δεν πάνε άσχημα….

Καλό είναι κάποιος να ακούει ραδιόφωνο, να διαβάζει εφημερίδες, να συμβουλεύεται κάποιον φίλο του που ΄ξέρει΄ στοίχημα αλλά η προσωπική σας επιλογή είναι πάνω από όλα! Να χρησιμοποιείται όποια μέσα θέλετε σαν εγχειρίδιο και όχι σαν τελική επιλογή!

*Ραντεβού Τρίτη και Τετάρτη με τα παιχνίδια του Champions League….

 

Ευχαριστώ για την ανάγνωση..

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook