Μεγάλο ματς στο Μιλάνο…

Καθοριστική η 4η αγωνιστική για την συνέχεια αρκετών ομάδων πέρα από τους ομίλους του CHL!

Χαίρετε… επανερχόμαστε στο CHL σήμερα για να ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά 8 παιχνίδια

ΑΠΟΕΛ – ΠΟΡΤΟ

Το ..παλεύει το ΑΠΟΕΛ αλλά στο τέλος λυγίζει, έτσι λύγισε και στην Πορτογαλία με 2-1!Σικορά και Ζεβλάκοφ εκτός ενώ αμφίβολοι είναι οι Κοσόφσκι-Ζόρζε-Χατζί! Οι ΄δράκοι΄ νομίζω και με ισοπαλία δεν θα τα βάψουν μαύρα ειδικά αν δεν κερδίσει η Ατλέτικο την Τσέλσι! Εκτός ο Μαριάνο Γκονζάλες(τιμ) και ο βασικός αμυντικός Φουσίλε! Η Πόρτο η οποία ΄γκέλαρε ΄ την Παρασκευή με την Μπελενένσες εντός έδρας (1-1).Δεν καίγεται η Πόρτο αλλά με νίκη καθαρίζει την πρόκριση! Το ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα, κάνει φάσεις αλλά δεν έχει αποτελεσματικότητα, προβάδισμα στα 2-3 γκολ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.– ΤΣΕΛΣΙ

Το Σάββατο ασχολήθηκα στοιχηματικά με την Ατλέτικο, αλλά δεν με δικαίωσε! Έκανε φάσεις αλλά φαίνεται ότι από αυτήν την ομάδα κάτι λείπει! Καμία νεότερη απουσία! Πριν 15 μέρες στο Λονδίνο η Τσέλσι συνέτριψε με 4-0 την Ατλέτικο, μια Τσέλσι η οποία σε όλες τις διοργανώσεις έχει νικήσει τα 14 από τα 16 παιχνίδια! Πολύ σοβαρή ομάδα και φυσικά επιστρέφει και ο Ντρογκμπά σήμερα. Εκτός Μίκελ, Μποσίνγκουα και Ζιρκόφ! Αν η Τσέλσι ήθελε τους βαθμούς θα πήγαινα ξεκάθαρα με το διπλό! Τώρα που η ΄μπλε΄ δεν τρελαίνονται για νίκη και οι γηπεδούχοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα για συμπέρασμα! Θα επιλέξω το Over…Η άμυνα της Ατλέτικο είναι τραγική!

ΜΙΛΑΝ – ΡΕΑΛ

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο «Σαν Σίρο» ανάμεσα σε Μίλαν και Ρεάλ, στην ρεβάνς του 3-2 της ιταλικής ομάδας στη Μαδρίτη προ δύο εβδομάδων. Ποιος θα το έλεγε ότι σε αυτό το ματς η Μίλαν θα υπερείχε ψυχολογικά! Στο σημερινό… Η Μίλαν θα έχει εκτός Στοράρι, Γιανκουλόφσκι σαν βασικές απώλειες! Ο Νέστα παίζει..Η Ρεάλ έχει τα μαύρα της τα χάλια! Με το …ζόρι 2-0 την Χετάφε το Σάββατο..εκτός αποστολής Ρονάλντο, Γκαράι, Γκούτι και Μέτσελντερ. Η Μίλαν δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα αλλά είναι σε καλή κατάσταση,έχει το 5/5 με την Ρεάλ εντόςκαι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ .Η βασίλισσα δεν είναι στα καλύτερα της, και οι δύο έχουν 6 βαθμούς, το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο σε προβλέψεις… Αν ασχοληθώ θα το κάνω για την ισοπαλία, η καλύτερη επιλογή να καθήσουμε να το δούμε από τους καναπέδες  χωρίς άγχος!Ίσως ασχοληθώ και με το 1-0 σαν κάλυψη…

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΖΥΡΙΧΗ

Και εδώ γελάμε… γελάμε με το 1.2 στον άσο! Σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί και η Τρίτη θέση λογικά!Η Μαρσέιγ θα έχει καλές απουσίες σήμερα!Ο καλός αμυντικός Μπονάρ είναι τιμωρημένος, ο άλλος αμυντικός Ροντριγκέζ είναι εκτός, ενώ εκτός αποστολής και ο καλός μέσος Σειρού αλλά και ο Λούτσο Γκονζάλες(δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό).Οι Μασσαλοί οι οποίοι προβλημάτισαν και με την Τουλούζ το Σάββατο(1-1) και ο Ντεσάμπ είναι σε αμφισβήτηση! Γκέλα έκανε και η Ζυρίχη (1-1 εντός με Σιόν)η οποία σήμερα θα έχει εκτός τον Χασλί! Τελευταία δεν σκοράρουν εύκολα οι δύο ομάδες ,προσθέτουμε και την σκοπιμότητα της αναμέτρησης. Προβάδισμα στο Under

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΤΣΣΚΑ

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί της Μπλάκμπερν θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί του και στους ομίλους εξασφαλίζοντας την πρόκριση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει στον τραυματία Φέρντιναντ, καθώς και τους Γκιγκς Βίντιτς, και Παρκ. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Ρούνεϊ, που έγινε πατέρας για πρώτη φορά τη Δευτέρα, θα αγωνιστεί. Η ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία κινδυνεύει να μείνει εκτός των θέσεων που οδηγούν έστω και στα προκριματικά του Champions League. Άλλαξε προπονητή (Λεονίντ Σλούτσκι, πήρε τη θέση του Χουάντε Ράμος) και θα έχει εκτός Γκονσάλες και Γκιγιέρμε. Η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στην έδρα της από τον Φεβρουάριο του 2005 για το CHL.Οι αποδόσεις του άσου δεν μου λένε τίποτα, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κακή ομάδα νομίζω θα το χτυπήσουν το παιχνίδι, αξίζουν τα σκορ 2-0 και 2-1.!Επιλογή και τα 2-3 γκολ!

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στον 2ο όμιλο θα διεξαχθεί στο  ΄Ινονού΄ της Τουρκίας! Προβλήματα για τους Τούρκους… εκτός ο Νιχάτ και ο καλός επιθετικός Χολόσκο, σημαντικές απουσίες και αυτές των Τοραμάν και Κοιμπάσι ενώ αμφίβολοι οι Ρουστού(τερμ) και Τέγιο(επιθ). Η Μπεσίκτας δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και σήμερα θα τα δώσει όλα μήπως και συνεχίσει στο CHL!H Βόλφσμπουργκ από την άλλη θα έχει την απουσία του τιμωρημένου Γκραφίτε, εκτός και ο καλός μέσος Ζιανί! Η Μπεσίκτας θα έχει σημαντικές απουσίες αλλά ο σημερινός αγώνας χαρακτηρίζεται από όλους ΄τελικός΄, οι φιλοξενούμενοι είναι άπειρη ομάδα μπορεί να τους επηρεάσει η καυτή έδρα! Δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα θα σας πω στο ραδιόφωνο το απόγευμα …αν βγάλω!

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Μπάγερν απέναντι στην Μπορντό, οι Βαυαροί οι έμειναν στο 0-0 το Σάββατο απέναντι στη Στουτγκάρδη με μέτρια εμφάνιση! Τιμωρημένοι είναι οι Βαν Μπούιτεν και Μίλερ, ενώ εκτός μάχης παραμένουν λόγω τραυματισμού οι Ριμπερί και Όλιτς! Η μόνη σημαντική απουσία για την ομάδα του Μπλάν είναι αυτή του αμυντικού Ενρίκε! Αν τελικά δεν παίξει και ο Ρομπέν η Μπάγερν  χάνει πολύ ταχύτητα και δεν μπορεί να δημιουργήσει με τίποτα! Η Μπορντό είναι πιο σοβαρή ομάδα, πάει για δύο αποτελέσματα ,σύνολο που δύσκολα δέχεται γκολ! Πολύ πιθανό Under και αν δεν παίξει και ο Ρομπέν μέχρι και προς το διπλό πηγαίνει!

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η γκρίνια έχει κάνει την εμφάνισή της στο Τορίνο με τα συνεχή αποτελέσματα της Γιουβέντους! Και αν δεν ήταν και ο Μπουφόν θα είχαμε …άλλα!Πολλές απουσίες για τους  φιλοξενούμενους… Ντελ Πιέρο , Σαλιχάμιζιτς, Κάσερες, Ιακουίντα, Ζεμπινά, Σισσόκο, Μαρκίσιο όλοι εκτός! Δύο τιμωρημένοι για τους Ισραηλινούς ο Ντούτρα και ο Καγιάλ και οι δύο βασικοί! Η Χάιφα δεν έχει ούτε βαθμό και δείχνει αδύναμη, η Γιούβε θέλει …επαγγελματική νίκη για να πάρει τους 3 βαθμούς! Δεν ασχολούμαι με το διπλό, παρέα με τον Μπουφόν θα πάω με το Under  και εδώ… δεν αποκλείω την έκπληξη!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία  [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook