Φαβορί σε αμφισβήτηση….

Στην Λιέγη και στο καυτό ΄Σλέσιν΄ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Χαίρετε… νομίζω η χθεσινή μέρα πήγε πολύ καλά είχαμε και 4 προκρίσεις και η στήλη επιβεβαιώθηκε σε πολλά παιχνίδια. Αυτό πάντως που μου άρεσε και το περίμενα (το έγραψα κιόλας) ήταν το διπλό της Μπορντό και γελάω ακόμα με το 1.7 του ΟΠΑΠ! Τα υπόλοιπα ραδιοφωνικά… Πάμε να δούμε τους σημερινούς 8 αγώνες για το CHL!

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο παγωμένο (-7 χθες) Καζάν η Μπαρτσελόνα οφείλει να πάρει ρεβάνς για το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής. Με κάτι σαν βαμβακερές μάσκες έκαναν προπόνηση οι μπλαουγκράνα λόγω του υπερβολικού κρύου! Ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς με την Ρουμπίν να εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, ο βασικός Μουράφσκι εκτός! Η Μπαρτσελόνα που δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της, είναι πλήρης, μάλλον επιστρέφει ο Άλβες! Η Ρουμπίν Καζάν έχει καλή ομάδα και καλή τριπλέτα μπροστά, η Μπάρτσα νομίζω θα εμφανιστεί καλύτερη… οι αποδόσεις δεν με καλύπτουν για τίποτα αν και εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το διπλό!

ΔΙΝΑΜΟ – ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ του Μουρίνιο ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο CHL σε 3 αγώνες, μετράει 3 ισοπαλίες! Η Διναμό είναι καλή, έχει εκτός τον βασικό τερματοφύλακα Σοφκόφσκι και τον βασικό αμυντικό Ελ Καντουρί! Η Ίντερ από την άλλη έχει εκτός Μότα, Σνέιντερ, Μουντάρι, και  Μπαλοτέλι με αμφίβολο τον Κίβου! Μπροστά Μιλίτο και Ετό πάντως! 14 γκολ έχει βάλει ο Σεφτσένκο απέναντι στην Ίντερ! Η Ίντερ δεν εντυπωσιάζει αλλά νομίζω σιγά- σιγά θα βελτιώνεται αλλά και ο αντίπαλος δεν είναι αμελητέα ποσότητα! Αυτή η Ίντερ είναι ικανή για το χειρότερο… Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ακόμα..

 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Νομίζω το πιο αδιάφορο ζευγάρι της ημέρας! Οι Βιόλα με νίκη επί των Ούγγρων σε συνδυασμό με μη νίκης της Λίβερπουλ στο Ζερλάν θα δώσει στην Φιορεντίνα μεγάλες ελπίδες πρόκρισης! Οι γηπεδούχοι θα έχουν την απουσία του φορμαρισμένου Γιόβετιτς, αμφίβολος ο Μούτου. Για την Ντέμπρετσεν τι να πούμε..επιτυχία και μόνο η είσοδος στους ομίλους, κανένα βαθμό μέχρι τώρα και αμφιβάλω αν θα πάρει και στην συνέχεια. Στοιχηματικό ενδιαφέρον το παιχνίδι δεν έχει… δοκιμάστε με σκορ πχ 3-0 ή 2-0!

ΛΥΩΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τεράστιο παιχνίδι στο Ζερλάν! Υπάρχει περίπτωση η Λίβερπουλ να αποκλειστεί από σήμερα αν χάσει! Αλλά και πώς να νικήσει με τόσες απουσίες… εκτός οι Αουρέλιο, Σκρτέλ, Τζέραρντ, Τζόνσον, Ριέρα και μάλλον Τόρες! Επίσης αμφίβολοι Ακουιλάνι και Άγκερ! Η Λυών έχει το 3/3 και έχει να θυμάται για πολύ καιρό την νίκη στο Άνφιλντ! Οι αμυντικοί Μπουμσονγκ, Μποτμέρ, Κλέρκ είναι εκτός! Ο Ρεβεγιέρ δεν έπαιξε το Σάββατο στο ντέρμπι και είναι αμφίβολος! Η ειδησεογραφία του παιχνιδιού δείχνει …άσο αλλά από την μια το 3/3 της Λυών από την άλλη η φανέλα των κόκκινων με κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό! Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη νομίζω μέχρι αύριο το απόγευμα στις 6 θα έχω αποφασίσει…

ΟΥΝΙΡΕΑ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Το παλεύει η Ουνιρέα και …μπράβο της! Πήγε και έριξε μια 4άρα στην έδρα της Ρέιντζερς και ο Νταν Πετρέσκου και  η ομάδα του βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να πάρουν την δεύτερη θέση. Μία απουσία για τους γηπεδούχους με τον Φερνάντεζ εκτός! Η Ρέιντζερς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με τον Μπουγκέρα και τον Μέντες εκτός! Το παιχνίδι με την Νταντί για το πρωτάθλημα διακόπηκε στο ημίχρονο λόγω καταρρακτώδους βροχής! Αν δεν έβλεπα τις αποδόσεις θα έπαιζα ξεκάθαρα άσο, αλλά να ασχοληθώ με Ουνιρέα στο 1.80-1.90 με αντίπαλο την ….. Ρέιντζερς;

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν το 3/3 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση, και  μάλλον την πρώτη θέση στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα νίκησε 2-0 την Χερέθ. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, αφού ακολουθεί η Βιγιαρεάλ! Απόντες οι γνωστοί…Αντριάνο, Φάσιο ενώ δεν νομίζω να χρησιμοποιηθούν ο Πάλοπ και ο Κανουτέ οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό! Η Στουτγάρδη θέλει νίκη για να ..ελπίζει! Μέτρια ομάδα η οποία ταξίδεψε με πολλές απουσίες… Οσόριο, Κεντίρα, Μαρικά, Κακάου και Λάνινγκ! Αδιάφορη βαθμολογικά η Σεβίλλη αλλά αυτήν την Στουτγάρδη την έχει για …πρωινό! Το θέμα είναι ποιες αλλαγές θα κάνουν οι Ανδαλουσιάνοι και ποιους θα ξεκουράσει ο Χιμένεθ..πριν 12 μήνες το ίδιο ακριβώς παιχνίδι ήρθε 2-0… το έφεραν οι δυο τους για τους ομίλους του Uefa!Τα συμπεράσματα δικά σας..

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Να τελειώνει από τώρα θέλει η Άρσεναλ. Νίκησε στο Λονδρέζικο ντέρμπι εύκολα την Τότεναμ με 3-0!Είναι πρώτη στον όμιλο, έχει σήμερα τις επιστροφές των Αλμούνια και Ροζιτσκι! Εκτός Μπέντνερ, Κλισί, Ντζουρού, Ντενίλσον και Γουόλκοτ! Η Άλκμααρ παίζει πολλά σήμερα στο Λονδίνο, νίκησε 0-1 μέσα στην δύσκολη έδρα της Γκρόνινγκεν αλλά έχασε τον παιχταρά επιθετικό της Ελ Χαμνταουί! Πολύ υπερβολικό το 15 στο διπλό αν και δεν είναι πολύ πιθανό! Ίσως δούμε πάρα πολλά γκολ… μα πάρα πολλά όμως!

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισόπαλη 0-0 με την Μουσκρόν αναδείχθηκε η Σταντάρ το βράδυ της Παρασκευής για το Βέλγικο πρωτάθλημα και έτσι έμεινε 8 βαθμούς μακριά από την πρώτη Κλάμπ Μπρίζ! Εκτός από τον μόνιμο απόντα χαφ-αρχηγό Ντεφούρ ,δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντακούρ. Αμφίβολοι τρεις βασικοί. Ο πολύ καλός τερματοφύλακας Μπολάτ, ο μέσος Νταλμά και ο αμυντικός Μουλεμό αλλά μάλλον παίζουν και οι τρεις! Ο Ολυμπιακός στην πρώτη του προπόνηση στο καυτό ΄Σλέσιν΄ δέχτηκε και τα πρώτα υβριστικά συνθήματα σε άπταιστα ελληνικά! Εκτός Ζαιρί, Ντιόγκο, Λεονάρντο και Τοροσίδης! Σκέφτεται ο Ζίκο να αγωνιστεί με λίμπερο ο Ολυμπιακός με 5-4-1!Η Σταντάρ είναι μια ομάδα η οποία δεν έχει ψυχολογία, οι παίκτες-σταρ παίζουν για την πάρτης τους σκεφτόμενοι την μεταγραφή και αύριο θα τα δώσουν όλα! Η κατάσταση στην ομάδα πάντως δεν είναι καλή ενώ ο Ολυμπιακός με την καλή αμυντική λειτουργία που μας έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια, έχει τύχη! Η έδρα είναι πολύ καυτή με τις κάθετες κερκίδες και το φανατικό κοινό της αποτελεί όπλο! Το παιχνίδι  θα κριθεί στις λεπτομέρειες..Προβάδισμα στο Under!

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook