Με φόρα η Βιγιαρεάλ…

Πολλά παιχνίδια στο Europa League τα περισσότερα με μεγάλο ενδιαφέρον..Καλή τύχη!

Χαίρετε… 4 ισοπαλίες στα οκτώ παιχνίδια και μόλις ένα διπλό, αυτό της Ίντερ στο 90’ απολογισμός  της χθεσινής ημέρας! Υπάρχει και η ήττα του Ολυμπιακού ο οποίος το πάλεψε, είχε κατοχή αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε, έκανε 2 λάθη τα εκμεταλλεύτηκε η Σταντάρ και έτσι το 2-0 σε ένα παιχνίδι με φάσεις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού!

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά… Απλώς μια ματιά χωρίς κουραστικές αναλύσεις! Αναλυτικά αύριο στο ραδιόφωνο λίγο μετά τις 6….

Ξεκινάω από τον 1ο όμιλο και τον μικρό άσο της Άντερλεχτ. Πολύ καλή αμυντικά οι γηπεδούχοι, με νίκη καθαρίζουν την πρόκριση, σε καλή κατάσταση και νομίζω την Τιμισοάρα …την έχει! Για τον ίδιο όμιλο να πούμε ότι η ΟΥΕΦΑ αφαίρεσε 3 βαθμούς στην Δυναμό Ζάγκρεμπ για τα επεισόδια των οπαδών της με την Τιμισοάρα και έτσι τώρα έχει 0,παίζει εντός με τον καλό Άγιαξ επιλογή το διπλό και το Over….

Για το παιχνίδι της Σλάβια Πράγας – Βάλενθια  για τον 2οόμιλο να πούμε ότι εκτός αποστολής θα είναι ο Βίγια και ο Μαρτσένα! Υπάρχει όμως  Ζίγκιτς-Σίλβα-Μάτα μπροστά και απέναντι στους Τσέχους έχουν προβάδισμα, οι οποίοι νίκησαν με τύχη την Μάλαγα με 0-1 το Σάββατο! Επόμενο παιχνίδι με την Σαραγόσα εντός για τις νυχτερίδες!

Στον 3ο όμιλο η πλήρης Ραπίντ είναι δυνατή στο ΄Έρνστ Χάπελ΄ θέλει περισσότερο την νίκη από την Μακάμπι η οποία την συνέτριψε στο Ισραήλ, οι φιλοξενούμενοι πάνε για την ισοπαλία, και δείχνουν καλύτεροι. Προβάδισμα στο over…! Στον ίδιο όμιλο προσοχή στο παιχνίδι Αμβούργο –Σέλτικ … καμία σχέση οι δύο ομάδες αλλά το Αμβούργο δεν καίγεται ,έχει και απουσίες ενώ η Σέλτικ θα παίξει τα ρέστα της!

Στον 4ο όμιλο… τι να πεις για αυτήν την Χέρτα! Έχει να νικήσει σε όλες τις διοργανώσεις από τον Αύγουστο! Έχει εκτός  τους βασικούς χαφ Νταρντάι – Κάτσαρ – Έμπερτ και ο ενίοτε βασικός αμυντικός Μπένγκσον! Θα μου πείτε ποία Χέρενφειν ; η οποία νίκησε στο Βερολίνο, και με ισοπαλία σήμερα δεύτερη θα μείνει… Δίκαιο έχετε! Άσος χωρίς να τρελαίνομαι!

Στον 5ο όμιλο, το Βασιλεία – ΤΣΣΚΑ θα έχει αρκετούς απόντες! Οι γηπεδούχοι έχουν προβλήματα λόγω τραυματισμού ενώ οι Βούλγαροι λόγω …πάρτυ! Έχασε από τον Λίτεξ στο πρωτάθλημα και είπαν να το …κάψουν 9 ποδοσφαιριστές! Ήπιαν κάτι παραπάνω και τιμωρήθηκαν αρχικά και οι 9 μετά όμως η διοίκηση έδωσε άφεση αμαρτιών στους 4!  Στο Ρόμα – Φούλαμ οι γηπεδούχοι έχουν εκτός τους Τότι-Χουάν-Μπουρδίσο, επιστρέφει ο Βούτσινιτς θέλει την νίκη , δεν πατάει πολύ καλά και η απόδοση στον άσο …είναι κωμική!

Στον όμιλο του Παναθηναϊκούτον 6ο , θα δώσω προβάδισμα στην Στούρμ. Την είδα στο ΟΑΚΑ και μου άρεσε, έχει την επιστροφή του αρχηγού Χαάς, οι καιρικές συνθήκες(χιόνι) την ευνοούν και άμα τύχει σβήνουν και τα φώτα… Θα μου πείτε τι λές; Αυτό έκαναν όταν πήγαν οι πράσινοι να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση! Όλα για όλα θα τα παίξουν οι γηπεδούχοι σε αντίθετη με τον Παναθηναϊκό που έχει βαθμούς να πάρει ακόμα!Πιθανό και το Under…

Στον 7ο όμιλο επιλογή ξεκάθαρη είναι η Βιγιαρεάλ! Η Λάτσιο αμυντικά είναι τραγική, δεν ταξίδεψαν στο Μαδριγάλ οι Κρούζ και Ματουζάλεμ! Η Βίγια έχει ψυχολογία και βελτιώνεται σιγά – σιγά συν ότι θέλει και περισσότερο την νίκη! Νομίζω η ταχύτητα θα κάνει την διαφορά!

Στον 8ο όμιλο η απρόσμενη νίκη της Σέριφ επί της Τβέντε έβαλε «φωτιά» στον όμιλοόπου σήμερα αγωνίζονται τα φαβορί στην έδρα τους Τβέντε και Φενέρμπαχτσε οι οποίες νομίζω  ότι θα είναι και αυτές που θα περάσουν!

Στον 9ο όμιλο… η ΑΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί, εν μέσω προβλημάτων πάσης φύσης! Θα έχει τον Μπάγεβιτς στην …εξέδρα λόγω τιμωρίας. Ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Έβερτον είναι 13η στην Πρέμιερ, δέχτηκε 5 στην Πορτογαλία, ξανά με πολλές απουσίες ενώ η Μπενφίκα έκανε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα αλλά η ψυχολογία παραμένει καλή. Δύσκολα πάντως για κάποια ομάδα εκτός νησιού να κερδίσει στην Αγγλία!

Το Παρτιζάν – Μπριζφαίνεται να έχει ..ισοπαλία στον 10ο όμιλο! Θα δούμε και τα τελευταία νέα αύριο ραδιοφωνικά! Ενώ το Τουλούζ – Σαχτάρ ίσως μας δώσει ένα καλοπληρωμένο Over ανάμεσα σε δύο πλήρεις ομάδες οι οποίες είναι σε καλή κατάσταση και πετυχαίνουν γκολ τελευταία!

Στους υπόλοιπους δύο ομίλους οι επιλογές είναι μετρημένες! Δύσκολος όμιλος ο 11ος  ισορροπημένα μου μοιάζουν και  τα δύο παιχνίδια! Στον 12οόμιλοτώρα, δεν χρίζει σχολιασμού το Βέρντερ – Αούστρια! Ενώ το παιχνίδι της Μπιλμπάοστην Μαδέιρα ίσως κρύβει κινδύνους !Αν κερδίσουν οι Βάσκοι ουσιαστικά περνούν στην επόμενη φάση! Η Μπιλμπάο πίσω έχει κενά, στην επίθεση όμως έχει ποιότητα και ο Καπαρός άφησε εκτός αποστολής Σουσαέτα, Γιέστε και Τοκέρο και οι τρεις βασικοί! ίσως κάνει και το αγαπημένο του rotation ξεκουράζοντας βασικούς ποδοσφαιριστές, θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο για τους γηπεδούχους οι οποίοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά! Προβάδισμα στα 2-3 γκολ!

ΤΡΙΑΔΑ

145. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΑΤΣΙΟ   1

138. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ   2

140. ΣΤΟΥΡΜ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ    Under

Επικοινωνία  – παρατηρήσεις          [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook