Ημέρα χαλάρωσης..

Πέρασε και η 4η αγωνιστική του Europa League χωρίς τις μεγάλες απρόσμενες εκπλήξεις!

Χαίρετε…. ρε την Βαλένθια να μας χαλάσει την τριαδούλα η οποία πήγαινε ολοταχώς για ταμείο! Τι να πω…. τόσα σημεία περάσανε αποφύγαμε κάποια άλλα που έσπασαν, όσοι ακούσατε την εκπομπή νομίζω ότι βοηθηθήκατε αν μη τι άλλο! Αυτά δεν γίνονται… προηγείσαι ρε συ Βαλένθια 0-2 μέσα στην Πράγα με … κάποια Σλάβια, παίζεις με παίκτη παραπάνω και δέχεσαι δύο γκολ στο 79΄ και στο 84΄?Τι να πεις…. Με τόσα παιχνίδια το μοναδικό που με …χάλασε ήταν αυτό και με τον τρόπο που ήρθε! Και επίσης σε όλα τα email οργής … συμπαραστέκομαι …για όσους φυσικά ασχολήθηκαν με τις νυχτερίδες!

Στους συνολικά 24 αγώνες ήρθαν έξι ισοπαλίες και νομίζω όλες ήταν μέσα στο πρόγραμμα άσχετα αν πλήρωναν πολύ ή λίγο. Άντερλεχτ, Τζένοα, Βασιλεία ,Βιγιαρεάλ, Άγιαξ, Φενέρ, Τβέντε  ήταν 7 φαβορί σε μέτρια απόδοση που πλήρωσαν αρκετούς! Ένα εμπορικό παιχνίδι το οποίο ίσως να ΄πόνεσε΄ πολλούς..αυτό της Χέρενφειν η οποία βρέθηκε να νικάει 2-1  στο ΄Άμπε Λένστρα΄ και στο τέλος έχασε από την Χέρτα με 2-3..η οποία είχε να νικήσει από τον Αύγουστο .Θα τα σχολιάσουμε όλα τα παιχνίδια του Europa League αύριο ραδιοφωνικά!

Τώρα για τα σημερινά μια απλή αναφορά και τίποτα παραπάνω! Νομίζω στην Ligue 2 επιλογή στην σημερινή εκπομπή θα είναι το Στρασβούργο, και επίσης  νομίζω ότι θα έχουμε και ισοπαλίες! Για το ντέρμπι Έμπολι – Ρετζίνα θα ακούσετε Ναπολιτάνο όπως και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της Serie A και Serie B λίγο μετά της 7.

Για το Λεβερκούζεν – Άιντραχτ να πω ότι  οι γηπεδούχοι θα έχουν ξανά τις 3 βασικές απουσίες ( Χέλμες, Αουγκόστο ,Ρόλφς) προβλήματα έχουν πάντως και οι φιλοξενούμενοι πάντως, εκτός και ο Αμανατίδης, νομίζω εδώ θα έχουμε 2-3 όπως και στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ την προηγούμενη Παρασκευή!

Συντονισμένοι σήμερα λίγο μετά τις 6 για τα παιχνίδια της Παρασκευής για να δούμε αν ασχοληθούμε σοβαρά με αρκετά παιχνίδια ή όχι!Η πρώτη άποψη λέει όχι.. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε κάθε μέρα με το στοίχημα αν δεν έχουμε σοβαρές επιλογές!!Αυτά από την στήλη…

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook