Στα δύο η Μαδρίτη!

Κουπόνι με μεγάλα παιχνίδια το σημερινό με αυτό της Μαδρίτης να ξεχωρίζει…

Χαίρετε…  νομίζω και η χθεσινή μέρα συνέχισε ένα σερί με καλά αποτελέσματα! Αν κάποιος ασχολήθηκε χθες με τα παιχνίδια γιατί η Παρασκευή δεν είναι και η πιο εμπορική μέρα, πήγε καλά! Πάμε να δούμε που θα σταθούμε και σήμερα

Κατ΄ αρχήν για την Πρέμιερ Αγγλίας το κυρίως πιάτο είναι αύριο! Μόλις 4 παιχνίδια περιλαμβάνει η μέρα του Σαββάτου, αν υπάρχει κάτι θα το ακούσετε αύριο λίγο μετά τη 13.00 στην τηλεφωνική συνομιλία με Ηλία Σπινάσα!

Στην Μπουντεσλίγκαέχουμε 2 ντέρμπι που ξεχωρίζουν! Το ένα στο Μόναχο (Μπάγερν – Σάλκε) και το άλλο ανάμεσα σεΧόφενχάιμ – Βόλφσμπουργκ! Για το πρώτο, η Μπάγερν θα έχει ξανά εκτός Ριμπερί-Όλιτς και από τον πάγκο ξεκινάει ο Ρομπέν! Η Σάλκε του Μάγκατ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα, υπερβολικές οι τιμές στο διπλό!1.65 αυτή η Μπάγερν; με Τόνι και Κλόζε στην επίθεση; Θα την κοντράρω σήμερα… Για το άλλο παιχνίδι, πλήρης οι φιλοξενούμενοι, οι Μπά και Ομπάσι είναι εκτός για τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι σε καλύτερη κατάσταση! Προβάδισμα επίσης και στο Over στο παιχνίδι της Μάιντς! Εντός έδρας σκοράρει αρκετά και αντιμετωπίζει την άμυνα της Νυρεβέργηςη οποία εκτός δέχεται εύκολα γκολ! Νομίζω θα σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι….

Στην Ιταλίαμετά και την συνομιλία με Ναπολιτάνο την Παρασκευή στο αέρα του Athletic Radio θα κρατήσω ΄ζεστά΄ τα δύο σημεία του ένα από κάθε κατηγορία! Μιλάμε για την Σασσουόλο και για την Γιουβέντους!

Η  Γαλλία νομίζω έχει επιλογές σήμερα! Κατ΄αρχήν κρατάω το Under στο Μονακό – Γκρενόμπλ! Και εξηγούμαι… λείπουν τα 4 από τα 5 γκολ της Γκρενόμπλ, δηλαδή ο Λουμπόγια ο οποίος είναι τραυματίας, λείπει και ο παιχταράς Νενέ από την Μονακό ο οποίος έχει σκοράρει τα 9 από τα 16 συνολικά γκολ! δεν θα αποκλείσω την έκπληξη!

 Επίσης θα πάω με το Χ2 της Λάνς στην έδρα της Σοσό!5 διπλά τα τελευταία χρόνια στο ΄Μπονάλ΄ και έχει ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλύτερη μεν αλλά η 4άρα από την Παρί μπορεί να την επηρέασε! Προβάδισμα στο 1-1 σαν σκορ, και στο Χ2 γενικότερα!

Θα κλείσω με τον άσο και το Over  της Παρί! Οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 βασικές απουσίες οι οποίοι έδειξαν και με την Λε Μαν πολλές αμυντικές αδυναμίες ενώ δεν είναι για 10η θέση η Παρί, η οποία φαίνεται να βρίσκει ρυθμό, έχει την επιστροφή του Μακελελέ και απέναντι στην Νις η οποία θα έχει και προβλήματα και αρκετά μάλιστα! Για όσους ασχολούνται με σκορ … 3-1!

Πάμε λίγο στην Ά Ισπανίας….4 παιχνίδια σήμερα! Για το Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα δεν υπάρχει κάτι! Εκτός ο σκόρερ Αντούριθ για τους νησιώτες! Νομίζω ένα ακόμα σφιχτό παιχνίδι θα δούμε στην Τενερίφη, οι γηπεδούχοι δέχτηκαν 5 από την Βιγιαρεάλ αλλά το σκορ ήταν …πλασματικό! Η Μάλαγα άξιζε το Χ με Βαλένθια αλλά έχασε… τελευταία η Μάλαγα η οποία θα πάει να κλέψει το παιχνίδι! Πολύ πιθανό Under …ελαφρύ προβάδισμα στον άσο! Το Χετάφε – Λα Κορούνια δεν μπορώ να το ψυχολογίσω.. Μεταμορφώνονται οι συγκεκριμένες ομάδες από παιχνίδι σε παιχνίδι! Πλήρης και οι δύο! Δύσκολα…

Πάμε και στο μεγάλο παιχνίδι της Μαδρίτης! Ατλέτικο – Ρεάλ λοιπόν! Η Μαδρίτη στα δύο! Ο μόνος παίχτης που τρέχει στο κέντρο για τους γηπεδούχους είναι εκτός, ο Ασουνσάο! Ρονάλντο , Αλμπιόλ και Γκούτι εκτός για την βασίλισσα η οποία δεν παίζει και καμιά μπάλα της προκοπής! Η άμυνα της Ατλέτικο είναι αστεία, αλλά γενικά βελτιώνεται! Η Ρεάλ δεν θέλει να σκέφτεται απώλεια, έχει 7 διπλά τα τελευταία 8 χρόνια! Δεν θα ασχοληθώ με τη Ρεάλ αν και της δίνω τον πρώτο λόγο για νίκη, θα μπουν πολλά γκολ, ίσως το 4-6 να είναι η καλύτερη επιλογή!

Πάμε και στην Β΄ Ισπανίας…..7 παιχνίδια και σήμερα!

*Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και της Αλμπαθέτε, ο Στουάνι τελικά θα παίξει αφού ΄σβήστηκε΄ σήμερα η ποινή του!

Ξεκινάμε από το Ταραγόνα –Αλμπαθέτε..Δύσκολο παιχνίδι, πιο ομάδα η Ταραγόνα,η Αλμπαθέτε την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος! Παίζει ο Στουάνι!

Για το Λας Πάλμας – Βαγιεκάνο, πέρυσι(0-0) υπήρξαν φήμες για στημένο παιχνίδι, έχει μια σημαντική απουσία η Ράγιο, επιστροφές στους νησιώτες, έχει αρκετό Χ το παιχνίδι…

Στο Ουέσκα – Χέρκουλες , θα έχουμε την απουσία του βασικού μέσου Γκόμεζ για τους φιλοξενούμενους, 2 προβλήματα και η μέτρια Ουέσκα! Η Χέρκουλες ήταν τρομερή με την Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, θα πάει για να μην χάσει , το διπλό σαν δεύτερη επιλογή!

Το Σαλαμάνκα – Λεβάντε δεν είναι για πολλά! Από 3 απουσίες και οι δύο, από καλή νίκη προέρχεται η Λεβάντε, ενώ η Σαλαμάνκα έρχεται από μέτρια εμφάνιση και ήττα στη Χιρόνα! Προβάδισμα στην ισοπαλία…

Πολλοί θα ασχοληθούν με τον άσο της Σοσιεδάδ απέναντι στην Ουέλβα! Η Ουέλβα είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία χωρίς ισοπαλία! Βασικός ο Κολούνγκα! Η Σοσιεδάδ δυσκολεύεται στην έδρα της, η Ουέλβα θα παίξει κλειστά και έχει καλές μονάδες και έξυπνη ομάδα! Κυρίως και λόγω απόδοσης θα επιλέξω την ισοπαλία και 1-1!

Άφησα στο τέλος τις δύο βασικές επιλογές! Θα επιλέξω τον άσο της Θέλτα και την πρώτη εντός έδρα νίκη τους! Θα παίξει πιο επιθετικά, θέλει πολύ την νίκη, η Καστεγιόν βρήκε και έκανε με Κάντιθ, εκτός είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας! Επίσης θα πάω και με τον άσο της Νουμάνθια η οποία είναι λίγο ασταθής τελευταία, κακή στο Λεβάντε, στην έδρα της όμως μεταμορφώνεται, ενώ η Κόρδοβα εκτός είναι άλλη ομάδα, θα έχει και 4 βασικές μεσοαμυντικές  απουσίες! Ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους!

 *Συντονισμένοι λίγο μετά τη 1 στον Athletic Radio 104,2….

ΤΡΙΑΔΑ

236. ΜΑΙΝΤΖ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ    Over

317. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ    1

330. ΠΑΡΙ – ΝΙΣ     1/Over

ΤΡΙΑΔΑ ΙΙ

237. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΑΛΚΕ  Χ(2)

313. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΑΛΑΓΑ  Under

339. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ   2

ΣΥΣΤΗΜΑ

247.  ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ     1

284. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΟΥΕΛΒΑ    Χ

341. ΣΟΣΟ – ΛΑΝΣ   Χ(2)

345. ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ   4-6 ΓΚΟΛ

349. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ    Χ

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία     chamalakis@gmail.com              

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook